Köp din färgsprakande tavla idag

kr20,000.00

Köp din färgsprakande tavla idag

Beskrivning

Köp din färgsprakande tavla idag

Köp din färgsprakande tavla idag! Den här målningen är en personlig favorit – jag blir glad varje gång jag ser den. Tavlan är en explosion av rena färger, där ockra, turkos och chockrosa samspelar i en modern och abstrakt stil. Med måtten 100 x 80 cm passar den lika bra liggande som stående, vilket ger dig friheten att placera den precis där den gör mest intryck.

Denna tavla är verkligen en färgklick, eller “ögongodis” som jag brukar säga, som kommer att lysa upp vilket rum som helst. Färgglada tavlor som denna gör en enorm skillnad i ett hem eller på ett företag. De ger energi och karaktär åt rummet, skapar en glad och inbjudande atmosfär och drar blickarna till sig. Tavlan är målad på fin linneduk, uppspänd på kilram, vilket ger den en lyxig känsla och gör den till ett hållbart konstverk som du kan njuta av i många år framöver.

Låt denna tavla bli den färgglada energikällan som ger ditt hem eller kontor en unik och livfull karaktär!

 

Mina målningar bär alltid med sig ett unikt kännetecken – små färgkladd här och var på sidorna av duken. Detta är resultatet av hur jag arbetar; jag vrider och vänder på den med kladdiga händer för att fånga exakt den känsla jag vill förmedla. Jag skulle kunna måla över eller torka av dessa kladd, men det intresserar mig inte. Jag tycker om att färgen syns även på kanterna, för det visar att du har ett äkta originalverk framför dig och inte en reproduktion.

För att säkerställa att din målning står emot tidens tand, applicerar jag alltid ett UV-lack på mina målningar. Detta skyddar inte bara färgerna från att blekna, utan gör också tavlan lätt avtorkningsbar om du någon gång behöver damma av den i framtiden. På så sätt kan du njuta av din konst i många år framöver.

 

Size Chart

Köp din färgsprakande tavla idag