Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 7 dagar. Om 7 dagar har gått sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller byte. För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också vara i originalförpackningen. För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

Du kommer att vara ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader är ej återbetalningsbara. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.

När det är köp av stora tavlor är det överenskommelse om hur vi arrangerar detta som gäller.

Det brukar lösa sig på nåt vis genom att vi samarbetar för att lösa denna biten. När man skickar med fraktbolag så gäller tyvärr inga försäkringar så därför väljer jag att leverera genom bekanta eller jag själv eller att du hämtar. Men vi kommer överens om detta.

Överlag kan jag säga att jag bara vill ha nöjda kunder, jag har ju varit konstnär och bedrivet eget företag så många år så mitt motto är alltid att du som kund ska vara nöjd så är det något så hör av dig så löser vi detta smidigt.