Målarkurser Online Nyheter

Flera kurser har tillkommit i mitt kursutbud.

Nu när vi gått in i den riktiga höstperioden så kan det vara tid för att skapa och då är färg och penslar en underbar avkoppling.

Jag har nu utökat mitt utbud av kurser till flera olika upplägg. De två senaste webbkurserna är kortare kurser varav den som heter – Målarkurs Online – Uppföljning av Gratiskursen består av 4 lektioner som handlar om material och konststilar så att du kan fortsätta att använda dina torrpasteller på ett ytterligare vis.

Som bonusmaterial är det med 2 extra filmer som handlat om att måla djup och skuggor på en målning.

Priset är 399:-

Den andra kursen som heter Webbkurs Online – Fördjupning handlar om just att åstadkomma extra finesser på målningar och denna kurs bör du ha kommit i gång att måla redan för att ha nytta av kunskaperna.

Kursen består av 3 lektioner plus bonusmaterial som handlar om att skugga och få till djup i en målning.

Pris 299:-

Länk till kursen.

Det finns även kurser som är riktade mot personal inom skola och omsorg/ vård. Alltså kurser riktade mot Kommun, Landsting och andra företag.

Dessa kurser är både lektioner som är riktade direkt till den som ska måla som elev men det innebär ju också att om du är lärare, fritidspedagog, personal överhuvudtaget så kan du själv genom lektion lära dig att lära ut.

Så kurserna är både fortbildning och inspiration.

Länk till alla kurserna finns här.

Målarkurser Online
Målarkurser Online

Du är välkommen med frågor genom sms 0735169600 eller på mejl info@susannearvidsson.se

Gratiskursen som fler än 1000 personer tagit hittills hittar du också här

I min webbutik finns mycket nytt och bland annat har jag ett relativt stort utbud på kuddar och kuddfodral men även en helt underbar kjol i mycket formbart tyg i pennkjol modell.

Pris 425:-

På återseende Susanne

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.