Du visar för närvarande Målarkurser utomlands
Målarkurs i Nice oktober 2024

Målarkurser utomlands

Målarkurser utomlands hittar du här hos Atelje Susanne Arvidsson. Jag, Susanne Arvidsson, brinner för konst och kreativitet, och jag är så glad över att kunna dela med mig av spännande nyheter! Min senaste målarkurs i Nice i mars månad är fullbokad, och det värmer verkligen mitt konstnärshjärta att se sådant engagemang. För er som kommer att delta, ser jag verkligen fram emot att utforska konstens värld tillsammans i den pittoreska staden Nice.

Enligt mig är Nice den mest ultimata staden av alla…

Målarkurser utomlands

Målarkurser utomlands – Nice

Men lugn, för er som missade denna chans har jag fantastiska nyheter! Jag planerar redan för nästa äventyr, och det kommer att vara lika magiskt som det första. Markera era kalendrar för den 5-10 maj 2024, och även den 7-12 oktober då jag återigen kommer att erbjuda en oförglömlig målarkurs i den vackra staden Nice.

Hälften av dessa platser i är dagsläget bokade men än finns det chans att boka en plats.

Upptäck en inspirerande målarkurs i Nice med konstnären Susanne Arvidsson & Eva Ericsson.

Lär dig konst i en vacker och avkopplande miljö. Målarkurs i Nice 7-12 oktober 2024.

Vi kan inte slita oss från ljuset, atmosfären, eller människorna.

Gränderna med dess exotiska kvällsljus som minner om en svunnen tid.

Att sitta på stranden under golden hourtimmen är ren magi. Hela universum känns nära.

Vandringsstråken till närliggande byar med spektakulär utsikt längs havet.

Och såklart shopping. I någon av de hundratals antikbutikerna där saker finns man inte trodde fanns.

Eller shoppa märkessaker på fingatorna. Nice har som sagt precis allt.

Nu gör vi resan vi själva skulle vilja åka på.
Susanne har målarkurs – som sig bör i ljuset på rivieran.

Vi kommer spendera fyra timmar om dagen tillsammans, med möjlighet till en heldag med målning när vi ger oss ut på utflykt till den vackra St Paul Vence. Under våra kreativa sessioner kommer vi att njuta av läcker trerätters lunch eller middag, och självklart, välbehövliga fikapausar.

Målarkurser utomlands

 

Vi kommer ha gemensam stadsvandring, men självklart ej obligatorisk den första dagen.

Målarkurser utomlands

Det blir även en utflykt till staden Cimiez: En Historisk Oas i Franska Rivieran

Cimiez, en charmig stadsdel belägen i den magnifika Franska Rivieran, är en plats som osar av historia och kultur. Denna pittoreska stadsdel, som är en del av Nice i Frankrike, är känd för sin eleganta atmosfär, vackra trädgårdar och rika kulturarv som går tillbaka tusentals år.

Det första som möter besökare när de utforskar Cimiez är dess vackra trädgårdar. De mest framträdande är de romerska trädgårdarna, som är en hyllning till stadens antika rötter. Dessa trädgårdar är en vandring genom tiden och erbjuder besökarna en möjlighet att utforska romerska ruiner, inklusive en amfiteater och termalbad. Det är som att resa tillbaka i tiden till den romerska eran.

Cimiez är också känd för sina museer och konstnärliga skatter. Musée Marc Chagall, som ligger här, hyser en imponerande samling av den berömda konstnären Marc Chagalls verk. Museet är som en färgstark dröm där besökarna kan fördjupa sig i konstens värld och uppleva.

Ditt boende i den charmiga gamla stan i Nice kommer att ge dig den perfekta konstnärliga atmosfären att dyka in i. Frukost serveras på hotellet för att säkerställa en bekväm start på dagen.

Och Eva lagar maten som intas på diverse fantastiska platser. Om inte i den numera egna lilla trädgården i gamla stan i Nice.

Vi kommer att visa er magiskt vackra platser att njuta och måla på.

Susanne har åtskilliga år som lärare och kursledare bakom sig.

Du kan vara en redan erfaren målare som haft egna utställningar, eller helt ny som vill lära dig

. Du får ledning efter egen kompetens.

Eva har skrivit två kokböcker och älskar att laga mat speciellt av de franska råvarorna.

Du kan se framemot 3-rätters middagar, alla serverade med levain & vin. Bon apétit

Målarkurser utomlands – Anzio

Men det slutar inte där! Jag expanderar mitt konstnärliga territorium till Anzio, en charmig fiskeby strax utanför Rom. Mellan den 13-20 April 2024 bjuder jag in dig att upptäcka konstens magi i denna idylliska miljö. Måla bland fiskebåtar och charmiga gränder och låt dig inspireras av den italienska kulturens rika arv.

Målarkurs/ resa 13-20 April Anzio

I den pittoreska orten Anzio väntar charmiga sandstränder och promenadvägar längs vattnet på våra deltagare. Här omges du av en maritim atmosfär med fiskebåtar och mysiga restauranger, där livet kretsar kring havet och de båtar som tar dig till de förtrollande Ponzaöarna. En kort promenad eller tågresa tar dig till tvillingstaden Nettuno, som också bjuder på en unik upplevelse.

Dessutom är Anzio strategiskt beläget för en snabbtur till centrala Rom, endast en timme bort och cirka 50 km bort. Så, låt kreativiteten flöda i målarkursen och låt konstens skönhet följa med dig på utflykter till dessa underbara platser. Anslut till oss för en vecka av konstnärlig utforskning och kulturell rikedom!

Resan till Anzio sker i samarbete med Costiera.se

Målarkurser utomlands – Nerja

Efter sommaren väntar ännu en spännande resa till Nerja under den färgsprakande foxveckan. Från den 12-18 oktober 2024 får du chansen att fördjupa ditt konstnärskap i denna soliga spanska pärla. Skapa konst i harmoni med fox och njut av kreativa dagar och underbara kvällar.

Upplev en oslagbar dansresa till soliga Spanien under vår fantastiska dansvecka! Njut av spännande dansworkshops och upptäck konstens magi med tre dagars målarworkshops ledda av mig. Genom en unik teknik tar vi kreativiteten till nya höjder, och du kommer snabbt igång med målandet. Låt fantasin flöda i en kravlös och lustfylld atmosfär – precis som våra entusiastiska deltagare alltid berättar. Välkomna till en vecka fylld av glädje, rörelse och konstnärlig utforskning! Jag tillhanda håller allt material.

Erika Lundby och Pär Israelsson – arrangörer.

Erika Lundby är en utbildad dansledare och domare inom modern fox, vars passion för dans har inspirerat många. Hon är också en av arrangörerna till Sveriges största foxevent, Svenska Foxveckan, som blivit oerhört omtyckt. Erika har delat med sig av sin kunskap genom uppskattade kurser i Sverige och utomlands, och hennes närvaro på dansgolvet sprider glädje och inspiration.

Pär Israelsson har mångårig erfarenhet av att i ledande ställning arbeta med besöksnäring och evenemangsutveckling. Han har bland annat ansvarat för pulserande stadsfester och kulturfestivaler, stora konserter och internationella idrottsevenemang. Pär har också varit projektledare av Dans-SM.

Du kan läsa mer om mina Målarkurser utomlands här

Konstnärliga hälsningar, Susanne Arvidsson

https://susannearvidsson.com/produkt-kategori/malarkurser-utomlands/

Målarkurser utomlands


kort information om mig, Susanne Arvidsson som konstnär i Sverige och onlinekurser i konst.

 

“Med över två decenniers erfarenhet som konstnär har jag fördjupat mig i en mångfald av målningstekniker, inklusive olja, akryl, blandteknik, akvarell och pastell. Mitt konstnärskap har varit en livslång passion som började redan vid 13 års ålder och har utvecklats till en framgångsrik yrkeskarriär.

Jag har haft nöjet att dela min konst både nationellt och internationellt genom utställningar runt om i Sverige och utomlands. Mitt arbete är känt för att skildra kreativitet, skönhet och känslor i varje penseldrag.

Förutom att skapa konstverk erbjuder jag onlinekurser som riktar sig till både barn och vuxna, där jag delar med mig av mina tekniker och konstnärliga insikter. Genom mina kurser strävar jag efter att inspirera och utbilda andra konstnärssjälar.

Välkommen att utforska mitt galleri och uppleva mångfalden av konstnärliga uttryck som jag har att erbjuda. Utforska mina tavlor, delta i mina kurser och upplev den magi som konsten har att erbjuda.”

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.