Du visar för närvarande Utställning i Göteborg, Galleri Engleson, 12-14 Maj 2023
Utställning i Göteborg, Galleri Engleson, 12-14 Maj 2023

Utställning i Göteborg, Galleri Engleson, 12-14 Maj 2023

 Utställning i Göteborg kort information om mig, Susanne Arvidsson som konstnär i Sverige och onlinekurser i konst.

 

“Med över två decenniers erfarenhet som konstnär har jag fördjupat mig i en mångfald av målningstekniker, inklusive olja, akryl, blandteknik, akvarell och pastell. Mitt konstnärskap har varit en livslång passion som började redan vid 13 års ålder och har utvecklats till en framgångsrik yrkeskarriär.

Jag har haft nöjet att dela min konst både nationellt och internationellt genom utställningar runt om i Sverige och utomlands. Mitt arbete är känt för att skildra kreativitet, skönhet och känslor i varje penseldrag.

Förutom att skapa konstverk erbjuder jag onlinekurser som riktar sig till både barn och vuxna, där jag delar med mig av mina tekniker och konstnärliga insikter. Genom mina kurser strävar jag efter att inspirera och utbilda andra konstnärssjälar.

Välkommen att utforska mitt galleri och uppleva mångfalden av konstnärliga uttryck som jag har att erbjuda. Utforska mina tavlor, delta i mina kurser och upplev den magi som konsten har att erbjuda.”

Här hittar du ett utubd av mina tavlor som finns i lager. Sen visar jag även vart du kan se övriga målningar för att se utbudet hur jag målar.

Vi öppnar upp redan vid hängningen 12/5 för förbipasserande och har öppet under fredagen 12/5 till minst kl 18.00.

Lördag 13/5 11-18.00 är det vernissage och alla är varmt välkomna på lite mingel gott att dricka m.m.

Söndag 11-16

Jag tar ner min konst och åker hem efter Söndagen men utställningen fortsätter för fotograf Lars Svensson.

 

Galleri Engleson Utställning i Göteborg

Galleri Engleson, beläget på den charmiga Erik Dahlbergsgatan 28 i Göteborg, är en oas för konstälskare och kreativa själar. Detta konstgalleri har en enastående atmosfär som verkligen förstärker upplevelsen av de utställda konstverken.

När du stiger in i Galleri Engleson, välkomnas du av en härlig blandning av ljus och skugga som filtrerar genom stora fönster. Dessa fönster ger inte bara en fantastisk utsikt över gatan utan även det naturliga ljuset som konstverken förtjänar. Galleriets interiör är smakfullt designad och ger en modern och elegant känsla, vilket gör det till den perfekta platsen för att njuta av konst i alla dess former.

Erik Dahlbergsgatan i sig är en sann pärla i Göteborgs stadskärna. Med sin historiska charm och vackra arkitektur erbjuder gatan en atmosfär som är svårslagen. Promenera längs gatan och du kommer att mötas av pittoreska byggnader med detaljer som berättar om stadens historia. Det är en plats där gammalt möter nytt på ett harmoniskt sätt.

Galleri Engleson är omgivet av en mängd kaféer, restauranger och små butiker som bidrar till den livliga stämningen i området. Efter att ha utforskat konsten i galleriet kan du njuta av en kopp kaffe eller en läcker måltid på någon av de närliggande etableringarna och diskutera de intryck som konsten har lämnat på dig.

Sammanfattningsvis är Galleri Engleson på Erik Dahlbergsgatan 28 i Göteborg en enastående plats för konstnärer och besökare. Här möts konst och kultur i en härlig symbios i en av stadens mest charmiga kvarter. Om du har möjligheten att ställa ut dina tavlor här, kommer de säkerligen att få den uppmärksamhet och beundran de förtjänar.

 

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.