Du visar för närvarande Är du också en samlare?

Är du också en samlare?

Jisses vilken skön känsla som infinner sig när man rensat i alla skåp, lådor och garderober och nu i dag har jag städat och rensat vindsförrådet.

I morgon ska jag stå med på Retromarknad.

Gamla folkets hus på Järnvägsgatan 8 i Örebro ligger lokalen där den mycket trevliga loppisen går av stapeln i morgon söndag den 8/4 kl 11.00 – 15.00

Jag ska bland annat ta med mig kläder, här på fotona är det både en blus och klänning som verkligen är äkta retro och stövlarna är nästan nya o oanvända och det är så den här loppisen är, både gammalt och nytt men det ska vara saker och kläder i fint skick.

Jag är återkommande utställare genom åren för jag gillar hela miljön där. Trevlig stämning och mycket, mycket roligs prylar!

Men, nu är det sista gången för mig för nu har jag inget mer att sälja!?!?

Såååååå skönt? nu har jag kvar sånt jag verkligen bara vill behålla! Äntligen!

Det började nog med att en väninna kommenterade mina kökslådor och hon fick medhåll av min granne Karin som är som en bonusdottern fast inte genom nån karl utan en katt!!

Saga, som är min katt Cleo är dagmatte till.

Karin sätter nyckeln i dörren på morgonen och ropar -god morgon, här kommer lilla Saga?

Det är en skön och trygg känsla att ha sån nära relation med grannen under mig.

Vi hjälps alltid åt med kissarna. Ofta kollar vi på film typ en kväll i veckan och då är alltid Alma som är Karins kompis med. Och jag får “hänga” med dom?Då äter vi också ihop och oftast är det tjejerna som lagar maten i mitt kök och det är så trevligt att känna doften av mat när jag öppnar dörren och kommer hem efter mitt danspass på måndagskvällen för det är just den kvällen som är vår.

Städat! Ja, tack vare Karin och min väninna Maria??

Jag säger tack älskade Karin och Maria.

I dag ska jag börja måla på en ny tavla efter att jag varit på tippen med sånt jag inte vill ha med till loppisen.

Önskar er alla en härlig lördag.

Kanske jag inspirerat dig till att rensa lådor och också stå med på nån loppis? fast du kanske inte är en sån där person som samlar på dig prylar? Eller?

Susanne

Lämna ett svar