Gratis webbkurs – Lär dig konsten att måla tavlor.


Gratis webbkurs – Lär dig konsten att måla tavlor är första smakprovet kan man säga.

Gratis webbkurs är första steget i serien av kurser med olika inriktningar på material.


Nu äntligen är det jag både drömt om sedan ett bra tag tillbaka i rullning.

Gratiskursen heter- Lär dig konsten att måla tavlor.

Nästa steg och kurs heter – Lär dig konsten att måla med akrylfärger.

Men, nu tar jag det från början, min tanke med webbkurser alltså;

Att jag brinner för att måla och skapa överhuvudtaget har väl alla förstått som följer och känner mig.

Att lära ut till andra är något som jag tycker är lika roligt och jag både lång erfarenhet och kunskap och intresse av att få igång andra att måla tavlor.

Förfrågningar om kurser kommer ofta men tiden räcker inte till. Mitt arbete som bildpedagog på Örebro Kulturskola är lika mycket ett brinnande intresse som arbete???? Ja, jag vet, få förunnat att ha ett sånt jobb!

Så, detta jobb kommer jag aldrig släppa eftersom mina elever ger mig så mycket inspiration tillbaka, det är verkligen ett givande och tagande från båda håll.

Att gå onlinekurser tycker jag själv är praktiskt. Man tar lektionerna var och när det passar en själv

Så tanken på att skapa mina målarkurser som webbkurs har jag haft länge men inte vetat hur jag ska göra.

Nu har jag hållit på intensivt sedan snart ett halvår tillbaka och lagt all min tid när jag inte jobbat på kulturskolan att få klart första smakprovet på mig som kurslärare. Resultatet är alltså;
Gratis webbkurs – Lär dig konsten att måla tavlor som första smakprovet kan man säga. Kursen bygger på 3 korta lektioner som är en introduktion i färgerna torrpastell och akrylfärg.

Länk till gratiskursen

Till Gratis webbkurs – Lär dig konsten att måla tavlor hör en sluten Facebookgrupp som endast är för kursdeltagare. Gruppen har vuxit sig stor på nolltid och det är helt fantastiskt vilka resultat som visas upp i gruppen som är till för att deltagarna ska få lägga upp foton på egna alster och få och kunna ge respons till varandra och få hjälp och feedback av mig som kurslärare.

Jag är både imponerad och överförväntad glad över gensvaret från kursdeltagarna och resultatet hur snabbt dom kommer igång på egen hand efter kursen.

Lär dig konsten att måla med akrylfärger.

Nu fortsätter mitt jobb att färdigställa det sista arbetet med min stora webbkurs som har namnet – Lär dig konsten att måla med akrylfärger. Den är till för alla som vill lära sig mer och fördjupa sig i att måla med akrylfärger och allt material som hör till den färgen.
Det är en kurs på 3 moduler med sammanlagt 10 lektioner, där flera lektioner har a, b och c lektioner.

Gratis webbkurs - Lär dig konsten att måla tavlor.
Arbete i min ateljé

Gratis webbkurs - Lär dig konsten att måla tavlor.
Äntligen är den här tavlan klar! Jag har målat och målat och målat på den, lager på lager men nu ger jag mig.
Titeln är This is my life.

I dag som är en underbar Lördag där jag inte bokat in något annat alls än bara att få njuta av en helt tom dag där jag nu på förmiddagen målat i min ateljé som jag har hemma är en ynnest.

Just nu har jag haft kaffepaus med en god vän på besök, men rasten fick bli kort för jag har mycket jobb framför mig med att färdigställa målningar inför kommande utställning som jag skriver mer om i morgon.

Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig lördag.

På återseende

Susanne

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.

Lämna ett svar