Rabatt på färg och annat konstnärsmaterial!

Rabatt på färg och annat konstnärsmaterial.

Susanne Arvidsson

Är du sugen på att börja måla eller vill ge bort konstnärsmaterial till någon och du bor i Örebro så rekommenderar jag denna affär. Du får då rabatt på färg och annat konstnärsmaterial precis som mina elever jag har i skolan. Jag själv handlar allt mitt material hos Magnussons färg som ligger på Kungsgatan 5 i centrala Örebro. 

Om du fotar med din mobilkamera mitt namn ovan så får du 10% rabatt när du handlar av den mycket kunniga, trevliga och hjälpsamma personalen.

Jag handlar ingenting faktiskt på nätet för jag vill experimentera och testa nyheter och vid ett flertal tillfällen som jag kommit in i butiken och visat nåt jag tänkte handla på nätet och som det står ska fungera ihop med andra material så visar det sig att det inte alls fungerar speciellt bra. Senast nu var det UV lack till mina målningar som jag skulle handla och eftersom jag blandar en del olika färgsorter så hade inte alls den jag tänkt skicka efter fungerat nåt bra.

Jag gillar att få personalens kunskap till hjälp och sen vill jag ha med mig färg och det material jag behöver hem direkt.

Det är en mindre färghandel med ett brett sortiment av allt från hus färger till konstnärsmateriel och städartiklar.

Väldigt många av mina elever vet jag önskar sig både färger, staffli etc. i present och det gör mig väldigt glad att jag lyckats få barn att hitta en meningsfull fritid vilket då är meningen med projektet jag jobbar med.  

Alla mina elever som jag har på Kulturfritids har jag fått tillåtelse att säga att dom får 10% Rabatt på färg och annat konstnärsmaterial om dom går dit, personalen vet vilka färger jag rekommenderar och själv använder och visst material är detsamma som jag också låter barnen jobba med .

Nu har även du som är inne på min hemsida fått chans till samma rabatt på färg och annat konstnärsmaterial.

 öppettider är

Måndag-fredag 09-18

Lördag 10-15

Helgdagar STÄNGT

Tel. 019-611 30 67

Winsor & Newton Artisan Vattenlöslig Oljefärg

Artisan är den konstnärsvänliga och vattenlösliga oljefärgen som känns och ser ut som en oljefärg, men kan förtunnas och tvättas av med vatten. Oljefärgskonstnärer behöver inte längre förlita sig på hälsoskadliga lösningsmedel för att tvätta sina penslar eller förtunna sina färger, då vatten kan användas i stället. Som ett resultat av detta kan konstnärer njuta av en säkrare miljö för måleri vilket är idealiskt för dem som delar arbetsyta, målar i skolan eller i hemmet. Samtidigt känns Artisan som en traditionell oljefärg med dess smöriga jämnhet och starka färg. Detta betyder att konstnärer kan använda Artisan på exakt samma sätt som en traditionell oljefärg, från laserings- och blandningstekniker till tjocka impastotekniker. Som komplement till färgerna finns ett tillhörande sortiment med  olika Artisanoljor, medier och fernissor så att du kan utföra alla traditionella tekniker inom oljemåleri. Detta gör Artisan till den idealiska färgen för skolor och för konstnärer som delar ateljé eller jobbar i hemmiljö. Artisan vattenlöslig oljefärg finns att köpa i 37ml, 200ml och i starterset.

Artisan är den färg jag använder mest. Dom är luktfria och jag gillar den färgen väldigt mycket.

Artisan oljefärg

Artisan Oljefärg

 

Abstract är en färg som jag  ibland använder på vissa tavlor för att bygga lite tjockare lager. Härliga starka nyanser att välja på.

 

Akrylfärg använder jag i bland som en grundning. Dels finns det väldigt många fina nyanser att välja på sedan är det bra att grunden på tavlan torkar snabbt.

 

Med Artists’ Acrylic har något helt nytt åstadkommits inom färgteknologin. Finare akrylfärg finns inte!

Efter ett omfattande forskningsarbete presenteras den mest lysande akrylfärgen någonsin. Winsor & Newton har kombinerat sin enorma erfarenhet av färgtillverkning med de främsta nyheterna på hartsområdet. Det betyder att begreppet briljans har kunnat lyftas till en ny nivå. Och det är inte allt! Färgerna är inte bara briljanta och lysande när de är våta. De ser likadana ut när de har torkat – det du ser är vad du får. Artist’s Acrylic nya akrylsortiment representerar ett genombrott när det gäller färgers lyskraft och mycket mer.

 

 

 

 

Winsor är en traditionelloljefärg med hög pigmentering till ett fördelaktigt pris. Färgen ger god täckförmåga och starka nyanser.

Sortimentet står av 47 kulörer som ger ett balanserat färgspektrum.

 

 

Magnussons färghandel är en trevlig butik mitt i centrla Örebro
Thomas på Magnussons färg

 

Rabatt på färg och annat konstnärsmaterial
Magnussons färg

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.

Lämna ett svar