Du visar för närvarande Lär dig måla i Nice! Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober

Lär dig måla i Nice! Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024

anmäl dig här


Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024

     Nu är det dags att anmäla sig till nu om du vill hitta ett boende och flygbiljett till bra pris:))
     Detta är en kurs/resa för dig som önskar resa och som är öppen för att hitta nya bekanskaper, som kanske inte har någon du känner att resa med.
     Men, självklart kan man resa tillsammans med vän eller någon du redan känner men mitt mål är att nya band ska knytas. Detta är något jag ser som en av de viktigaste
     uppgifterna som kursledare, att alla ska trivas, utvecklas och ha roligt.

Målarkurs i Nice 2-7 oktober: Utforska Konsten och Staden

Välkommen till en inspirerande vecka fylld med konst, kreativitet och äventyr i den förtrollande staden Nice! Under denna unika målarkurs, från den 2:a till den 7:e oktober 2024, kommer jag att vara din guide och kurslärare för en resa genom konsten och skönheten i Nice och dess omgivningar.

Måla med Passion: Under fem intensiva dagar kommer vi att måla i olika miljöer, låt oss låta naturen och stadens charm bli vår inspirationskälla. Från pittoreska stränder till magnifika slottsparkar, från historiska klosterträdgårdar till utsökta restauranger med utsikt över stadens skyline, varje plats blir en kanvas för våra kreativa uttryck. Vi strävar efter att om vädret tillåter det måla utomhus för att fånga Nice i dess mest levande och naturliga skönhet. Inomhusalternativ finns tillgängliga som reserv om vädret inte samarbetar.

Kreativ Samvaro: Denna kurs är inte bara en målarkurs, det är en möjlighet att dela passionen för konst med likasinnade från hela världen. Förbered dig på att inte bara utveckla din konstnärliga färdighet, utan också att skapa långvariga vänskapsband. Jag finns tillgänglig hela dagen och kvällen för samtal, diskussioner och utflykter om du så önskar.

Utforska Nice: Nice är en stad som erbjuder allt från kulturella sevärdheter till avkopplande stränder och en livlig atmosfär. Tillsammans kommer vi att utforska stadens höjdpunkter, inklusive besök på Chagall-museet och Matisse-museet. Utflykterna anpassas efter gruppens intressen och önskemål, så var beredd på nya upptäckter och oväntade äventyr.

Trygghet och Gemenskap: Som din värd och kursledare strävar jag efter att skapa en atmosfär av trygghet och gemenskap. Ingen ska känna sig ensam under denna resa. Jag hjälper gärna till med att matcha rumskamrater för dem som önskar dela boende, och ger rekommendationer för boende och andra praktiska arrangemang.

Planera din Resa: Du ansvarar för att boka ditt eget flyg och boende, men jag står redo att ge råd och tips för att göra din resa så smidig som möjligt. I samband med din anmälan till kursen kommer jag att erbjuda förslag på lämpliga flygtider och hotellalternativ.

Boka din Plats Nu: Denna målarkurs i Nice är inte bara en chans att utveckla dina konstnärliga talanger, det är en möjlighet att skapa minnen för livet och att utforska en av världens mest fascinerande städer tillsammans med likasinnade. Platserna är begränsade, så se till att boka din plats i tid och låt oss tillsammans skapa en oförglömlig konstupplevelse i den strålande staden Nice!

Detta hotell kommer jag själv bo på, jag åt frukost här varje morgon nu i maj och jag älskar detta hotell och frukosten är ljuvlig med bordservering och allt enligt mig som jag kunde önska mig till frukost:)))

Länk till att anmäla dig:

Hotel Le Meurice

Hotel Le Meurice
Hotel Le Meurice
Hotel Le Meurice
Hotel Le Meurice
Hotel Le Meurice
Hotel Le Meurice
Hotel Le Meurice
Hotel Le Meurice

Detta hotell är suveränt, här kan du som önskar hålla ner kostnaden göra din egen frukost och eller mat för att tex hålla nere kostnaderna.

Residence Share Inn

Residence Share Inn
Residence Share Inn

Residence Share Inn

Några fler förslag:

länk till prisvärt hotell

länk till prisvärt hotell

Länk till L’Alcôve Hôtel

Lite mer information om Målarkurs i Nice 2-7 oktober

Målarkurs i Nice 2-7 oktober
Målarkurs i Nice 2-7 oktober
Målarkurs i Nice 2-7 oktober

 

 

 

Utforska Skönheten i Nice och St-Paul-de-Vence: En Inspirerande Resa för Kreativa Själar

Nice: En Oändlig Källa till Inspiration

Nice, belägen vid den vackra Franska Rivieran, är en plats där havet möter himlen i en kalejdoskop av färger. Denna pittoreska stad är känd för sin charmiga blandning av italiensk och fransk kultur, som reflekteras i dess arkitektur, mat och livsstil. Att strosa längs Promenade des Anglais, med det azurblå Medelhavet på ena sidan och eleganta Belle Époque-byggnader på den andra, är som att gå genom ett levande konstverk.

Under din målarkurs i Nice, från den 2 till 7 oktober 2024, kommer du att ha möjlighet att fånga stadens magi på duk/papper som jag rekommenderar. Föreställ dig att sitta vid en uteservering i Gamla Stan, med sina smala gränder och färgglada marknadsstånd, och låta de livliga färgerna inspirera ditt penseldrag. Den ikoniska Cours Saleya-marknaden, med sina överdådiga blommor och färska råvaror, är ett perfekt motiv för att öva på att fånga ljus och skugga.

Det milda oktoberklimatet i Nice ger dig också chansen att måla utomhus, njutandes av den friska havsbrisen. Staden är en skattkista av vackra vyer, från de grönskande parkerna och trädgårdarna till de magnifika utsikterna från Colline du Château. Här kan du verkligen utforska din kreativa sida och låta dig inspireras av den naturliga skönheten och stadens dynamiska energi.

St-Paul-de-Vence: En Medeltida Pärla

Efter några dagar i Nice kommer vi göra utflykt till den medeltida byn St-Paul-de-Vence. Denna pittoreska stad, som ligger på en kulle med utsikt över landskapet, är känd för sina konstnärliga arv och har länge varit en tillflyktsort för konstnärer och författare. När du går genom de smala stenlagda gränderna och passerar de charmiga, historiska byggnaderna, kommer du att förstå varför denna plats har inspirerat så många kreativa själar.

St-Paul-de-Vence är hem till många gallerier och konststudior, vilket gör det till en idealisk plats för att fördjupa sig i konstens värld. Den berömda Fondation Maeght, ett modernt konstmuseum, erbjuder en imponerande samling av verk av både kända och okända konstnärer. Att besöka detta museum kan ge nya perspektiv och idéer som du kan ta med dig tillbaka till din egen konst.

Vi besöker museet om intresse från alla eller några av kursdeltagarna finns. Jag lyssnar hela tiden in vad som önskas göra.

Här kan du också njuta av den spektakulära utsikten över de omgivande vingårdarna och olivlundarna, vilket ger dig ytterligare inspiration för dina målningar. Ljuset i St-Paul-de-Vence är särskilt magiskt, och det förändras ständigt under dagen, vilket gör det till en utmaning och en glädje att försöka fånga på duk.

Vi kommer självklart måla där om vädret tillåter.

En Resa för Själ och Sinne

 Både staden och byn erbjuder en rik väv av inspiration som kommer att berika din kreativa process och ge dig minnen för livet. Oavsett om du är en erfaren konstnär eller en nybörjare, kommer dessa platser att uppmuntra dig att se världen genom nya ögon och uttrycka din kreativitet på sätt du aldrig tidigare har föreställt dig.

/

Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice oktober 2024
Målarkurs i Nice oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober
Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024
Målarkurs i Nice oktober 2024
Målarkurs i Nice 2-7 oktober 2024

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.