Du visar för närvarande Vernissage Scandic hotell Västhaga Örebro 2/12 kl.12-15

Vernissage Scandic hotell Västhaga Örebro 2/12 kl.12-15

 Vernissage Scandic hotell 2/12 kl. 12-15 – Här är du varmt välkommen att besöka mig och jag finns självklart på plats.

Scandic Hotell västhaga

Med mina konstverk, som varierar i storlek från imponerande stora tavlor till små mästerverk, strävar jag efter att förvandla hemmet eller det offentliga rummet till en plats av skönhet och inspiration.

Mina utställningar är öppna för alla, en plats där människor från alla samhällsskikt och bakgrunder kan komma samman och uppleva konstens kraft. Här möts färger, former och uttryckssätt som bär på en unik själ och budskap. Det är en möjlighet för besökarna att utforska och tolka mina verk på sitt eget sätt, och jag välkomnar diskussioner och samtal om konstens betydelse.

För de som vill fördjupa sig i min konst och min kreativa process, erbjuder jag möjligheten att boka ett besök i min ateljé. Där kan vi mötas i en mer privat och personlig miljö, där jag gärna delar mina tankar och inspiration bakom mina verk. Eftersom jag inte har specifika öppettider när jag inte har offentliga utställningar, är det bäst att kontakta mig via telefon för att överenskomma om en lämplig tidpunkt.

Oavsett om det är på en utställning eller i min ateljé, strävar jag efter att skapa en konstnärlig upplevelse som berör och berikar människors liv, och jag ser fram emot att dela min passion och mina verk med er alla.

 
Vernissage Scandic hotell

Vernissage Scandic hotell Västhaga Örebro 2/12 kl. 12-15 

“Med över två decenniers erfarenhet som konstnär har jag fördjupat mig i en mångfald av målningstekniker, inklusive olja, akryl, blandteknik, akvarell och pastell. Mitt konstnärskap har varit en livslång passion som började redan vid 13 års ålder och har utvecklats till en framgångsrik yrkeskarriär.

Jag har haft nöjet att dela min konst både nationellt och internationellt genom utställningar runt om i Sverige och utomlands. Mitt arbete är känt för att skildra kreativitet, skönhet och känslor i varje penseldrag.

Förutom att skapa konstverk erbjuder jag onlinekurser som riktar sig till både barn och vuxna, där jag delar med mig av mina tekniker och konstnärliga insikter. Genom mina kurser strävar jag efter att inspirera och utbilda andra konstnärssjälar.

Välkommen att utforska mitt galleri och uppleva mångfalden av konstnärliga uttryck som jag har att erbjuda. Utforska mina tavlor, delta i mina kurser och upplev den magi som konsten har att erbjuda.”

Scandic Hotell västhaga – I samband med utställningen kan du besöka fina staden Örebro

Välkommen till Örebro, en stad som förenar historisk charm med moderna bekvämligheter! När du besöker staden i samband med din utställning på Scandic Västhaga Hotel väntar dig en minnesvärd upplevelse.

Örebro, känt som “Sveriges hjärta”, har mycket att erbjuda. Här finner du den vackra Örebro slott, en medeltida fästning som erbjuder fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad längs Svartån, som slingrar sig genom staden och ger en fridfull atmosfär. Missa inte heller Wadköping, en charmig stadsdel med bevarade trähus och historia som tar dig tillbaka i tiden.

När du inte njuter av din utställning på Scandic Västhaga Hotel kan du utforska stadens många restauranger och caféer som erbjuder en smakfull mix av lokala och internationella rätter. Prova gärna den lokala delikatessen “Örebro Palt” för en smak av Örebros kulinariska traditioner.

Shoppingentusiaster kommer att älska Wilmastaden och Krämaren, två populära områden med butiker och boutiquer som erbjuder allt från mode till konst och hantverk.

Örebro är också känt för sin kultur och konstscen. Passa på att besöka Örebro Konsthall och andra konstgallerier för att uppleva stadens blomstrande konstkultur.

Vi ser fram emot att ha dig här i Örebro och hoppas att du får en fantastisk tid både på din utställning och när du utforskar staden!

varmt välkommen till min vernissage där du bjuds på snittar och dryck.

Nordiska Trädgårdar 21 mars–24 mars 2024
Nordiska Trädgårdar 21 mars–24 mars 2024

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.