Du visar för närvarande Utställning på Nordiska trädgårdar Mars 30/3-2/4 2023
Nordiska trädgårdar

Utställning på Nordiska trädgårdar Mars 30/3-2/4 2023

Nordiska trädgårdar

Nordiska trädgårdar 2023 är på Stockholms mässan och jag har monter A23:06

Aktivt målande på plats i mån av tid.

Torsdag 09:00-18:00
Fredag 09:00-18:00
Lördag 09:00-18:00
Söndag 09:00-18:00

Nordiska trädgårdar biljett

Om du är intresserad av att titta på min konst så kan du höra av dig för att få fribiljett men jag har endast 5 stycken kvar.
Jag kommer ha med bilen fulllastad med mina tavlor som just inför denna trädgårdsmässa går i blommorna och växternas tecken.
Jag har med både riktigt stora tavlor men även mindre tavlor.
De tavlor som är riktigt stora målar jag på samma sätt som denna målning som är ouppspänd så att den går att rulla ihop.
Dessa tavlor känns numera som mitt signum då de flesta av mina största tavlor målas och är klara att hängas upp utan kilram
Det är supersnyggt och enkelt att bara sätta små diskreta mässingsspikar eller använda häftpistol.
Jag sätter oftast bara spikar eller klamrar i överkanten.

Se hur det ser ut här: Stor tavla på beställning till Nice

Se här hur en stor tavla utan kilram ser ut

Välkommen till Nordens största trädgårdsmässa – den perfekta platsen för alla trädgårds-, växt- och odlingsentusiaster!

Det här händer på Trädgårdsmässan!

Handla växter, fröer, knölar, trädgårdsinredning, och mycket mer från mer än 250 utställare. Lyssna på föredrag och lär dig massor om trädgård och odling. Få tips och råd kring just det du undrar över och vill lära dig mer om. Checka in dina växter i pryl- och plantgarderoben och ta en fika för att vila benen. Träffa likasinnade odlings- och trädgårdsintresserade. Alla är välkomna, oavsett om du är nybörjare eller inbiten entusiast!

Stockholmsmässan Nordiska Trädgårdar

Tavlor som balnd annat kommer vara med på Nordiska trädgårdar på stockholmsmässan

Här köper du dina tavlor
Nordiska Trädgårdar
Köp din konst hos konstnären Susanne Arvidsson
Nordiska trädgårdar är på Stockholmsmässan och jag kommer finnas i monter A 23:06

Susanne Arvidsson har kunnat leva på sin konst hela livet. Idag undervisar hon i bild på en skola och driver flertalet kurser. 

– Det gäller att se möjligheter och tänka utanför boxen.

Susanne Arvidsson har målat hela livet och testat på nästan alla tänkbara tekniker. Med ett enormt driv har hon lycktas livnära sig som konstnär. Nu jobbar hon deltid som bildlärare och hon tycker mycket om att undervisa andra. 

– Jag kände att jag hade en förmåga att entusiasmera och få i gång andra människor att börja måla och så fick jag förfrågningar från folk om att lära ut. Så jag kände nog att det kunde vara något för mig. Jag signade upp på en kurs i hur man lägger upp utbildningar och sedan släppte jag egna målarkurser.

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.