Therese Lindgren Love your face your body

Jag blev sååå glad när jag kom in på mitt kvarters apotek på väster i Örebro och hittade den här nya serien av Therese Lindgren som är en tjej som vågar sticka ut hakan och slå ett stort slag för djurens väl.

Stora och snygga flaskor med pump var direkt ett plus. Jag ställde tillbaka det vanliga jag brukade köpa som är Apoliva för att det märket inte heller testar på djur vilket är kravet för att jag ska handla en produkt.

Så vad köpte jag? Jo, 100% vegan Showergel och 100% vegan smooth body lotion.

Nu har jag använt dessa två produkter sedan i Torsdags och jag är supernöjd.

Det var lätt att bara vrida korken så var pumpen klar att användas. Enkel pump för alla som har ont i sina händer och annars kan ha svårt att få upp vissa korkat.

Båda produkterna har lagom tjock konsistens så det känns lyxigt när man använder dom.

Drygt, bra pris och bäst att dom är 100% vegan och just nu hade apoteket rabatt så jag är en helt nöjd kund.

Jag brukar inte annars vilja ha flaskor framme och men jag tyckte dom var så fina med den milda färgen så dessa två flaskor får pryda min hylla.

I kväll är det dags att börja måla för att ha några tavlor att ta med till Konstrundan i Skåne i påsk.

Önskar er alla en fin dag.

Susanne

Här kan du hitta Therese Lindgrens underbara serie för kroppen.

Lämna ett svar