Du visar för närvarande Utforska mina moderna blomstermålningar
Utforska mina moderna blomstermålningar - Konsten att fånga blommornas skönhet

Utforska mina moderna blomstermålningar

Utforska mina moderna blomstermålningar – Konsten att fånga blommornas skönhet.

Konstnär Susanne Arvidsson

Jag är konstnär Susanne Arvidsson, och jag skapar stora, unika tavlor med blommotiv. Med min moderna stil, där jag inte strävar efter naturlig exakthet, kan du som betraktare tolka olika blommor i mina färgstarka verk. En stor rosa blomma kan vara en pion, vallmo eller en frasig tulpan – det är upp till dig att bestämma. Min konst kännetecknas av färgexplosioner och omsorgsfulla kombinationer, vilket genomsyrar alla mina motiv.

Glad konst för att sprida glädje

Jag har arbetat med olja, akryl, akvarell, torrpastell och även powertex medium för att skapa mina glädjefyllda verk. Jag tror starkt på att färg kan påverka vår sinnesstämning, och jag inkluderar ofta en liten detalj av rött för att stimulera kreativt tänkande. Mina stora tavlor passar perfekt i vardagsrummet eller för att ge liv åt offentliga utrymmen.

Tavlor med blomstermotiv

Utforska mina moderna blomstermålningar, om du letar efter en färgstark och färgglad tavla, är jag konstnären för dig. Utforska mitt utbud av blomstermålningar och ta med en unik bit av svensk konst till ditt hem eller arbetsplats. Köp en tavla och låt ditt rum blomstra!

Utforska mina moderna blomstermålningar - Konsten att fånga blommornas skönhe

Glad konst för att sprida glädje

Att integrera glad konst i våra hem och arbetsplatser är som att plantera ett frö av glädje och se det spira i varje hörn av våra dagliga liv. Tänk dig att du kliver in i ett rum och möts av färger som dansar på väggarna, konstverk som ler tillbaka mot dig, och scener som väcker barndomens lyckliga minnen. Det är här den magiska kraften i glad konst kommer in.

I en värld där varje dag kan kännas som en repetitiv loop, blir dessa konstverk våra tysta rebeller, en gnista av ljus och liv. De pratar inte, men de kommunikerar genom en symfoni av färger och former. De påminner oss om att livet, trots sina många nyanser av grått, alltid har plats för färgstark glädje.

När vi omger oss med konst som utstrålar positivitet, skapar vi inte bara ett utrymme – vi skapar en upplevelse. Varje glatt konstverk bär på en berättelse, en inbjudan till att stanna upp ett ögonblick och le, att känna tacksamhet och kanske till och med inspireras. I arbetsmiljöer förvandlar dessa konstverk varje kaffepaus till en minisemester för själen, och i hemmet blir de som familjemedlemmar som alltid är där för att höja humöret.

Dessutom, genom att blanda olika stilar och genrer av glad konst, skapar vi en unik symfoni av kreativitet. Det är som att vara en dirigent i sitt eget livs orkester – varje val av konstverk är en not som spelar sin egen speciella melodi, tillsammans skapar de en harmoni av glädje och inspiration.

Och det är just det som är så fantastiskt med glad konst. Den ställer inga krav på oss. Den finns där för att ge, att lyfta, att inspirera. Den är en påminnelse om att det alltid finns plats för skratt och leenden, för ljus och färg, i varje vinkel av våra liv. Så varför inte ge efter för denna frestelse? Varför inte fylla våra utrymmen med konstverk som speglar det bästa av livet? Låt oss skapa våra egna gallerier av glädje, där varje dag blir en vernissage av positiva känslor.

 
 
Utforska mina moderna blomstermålningar – En passion för att skapa konst med blommor som motiv

Att välja glada konstverk för hemmet eller arbetsplatsen kan ha en djupgående och positiv inverkan på människor som befinner sig i dessa utrymmen. Konst, i sin mångfaldiga form, påverkar oss på många olika sätt. Här är några anledningar till varför glad konst är så betydelsefull:

  1. Framkallar Positiva Känslor: Glada konstverk kan framkalla känslor av lycka, lugn och optimism. När man omges av konst som utstrålar glädje, kan det bidra till en allmän känsla av välbefinnande.

  2. Skapar ett Personligt och Inbjudande Utrymme: Konst är ett uttryck för individuell smak och personlighet. Genom att välja konstverk som är glada och upplyftande, skapar man ett personligt och inbjudande utrymme som reflekterar de boendes eller arbetstagarnas positiva värderingar och attityder.

  3. Stimulerar Kreativitet och Inspiration: I arbetsmiljöer kan glada konstverk stimulera kreativitet och innovation. Det ger en känsla av frihet och obegränsade möjligheter, vilket kan inspirera till nya idéer och lösningar.

  4. Förbättrar Social Interaktion: Ett hem eller en arbetsplats som är dekorerad med glada och intressanta konstverk kan fungera som en konversationsstartare, vilket uppmuntrar till social interaktion och stärker relationer mellan människor.

  5. Reducerar Stress: Studier har visat att konst kan ha en lugnande effekt på betraktaren. I stressiga arbetsmiljöer eller i hem där man behöver en fristad från världens oro, kan glada konstverk erbjuda en mental paus och bidra till att minska stressnivåer.

  6. Förbättrar Rumskänslan: Konst kan förändra perceptionen av ett utrymme. Glada färger och dynamiska kompositioner kan göra ett rum ljusare och mer välkomnande, vilket förbättrar både utseendet och känslan i rummet.

  7. Reflekterar Positiva Värderingar: Att välja glad konst visar på en uppskattning av livets ljusare sidor. Det speglar en positiv attityd och ett värderande av skönhet, glädje och harmoni.

Att inte vara rädd för att blanda olika stilar och former av konst kan ytterligare förstärka dessa positiva effekter. Genom att experimentera med olika typer av glad konst, skapar man en unik och personlig atmosfär som är både upplyftande och inspirerande.

Du hittar min konst även på Konst.se

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.