Vill du ha rabatt på färg och annat konstnärsmaterial?

Jag handlar all min färg och även allt annat material jag använder när jag målar hos Magnussons Färg som är en mysig butik med både kunnig, trevlig och hjälpsam personal

.Susanne Arvidsson.

Är du sugen på att börja måla eller vill ge bort konstnärsmaterial till någon och du bor i Örebro så rekommenderar jag denna affär. Du får då rabatt på färg och annat konstnärsmaterial precis som mina elever jag har i skolan. Jag själv handlar allt mitt material hos Magnussons färg som ligger på Kungsgatan 5 i centrala Örebro.

Om du fotar med din mobilkamera mitt namn ovan (eller visar upp denna sida eller fotar hela sidan) så får du 10% rabatt när du handlar av den mycket kunniga, trevliga och hjälpsamma personalen.

Jag handlar ingenting faktiskt på nätet för jag vill experimentera och testa nyheter och vid ett flertal tillfällen som jag kommit in i butiken och visat nåt jag tänkte handla på nätet och som det står ska fungera ihop med andra material så visar det sig att det inte alls fungerar speciellt bra. Senast nu var det UV lack till mina målningar som jag skulle handla och eftersom jag blandar en del olika färgsorter så hade inte alls den jag tänkt skicka efter fungerat nåt bra.

Jag gillar att få personalens kunskap till hjälp och sen vill jag ha med mig färg och det material jag behöver hem direkt.Det är en mindre färghandel med ett brett sortiment av allt från hus färger till konstnärsmateriel och städprodukter mm.Alla mina elever som jag har på Kulturfritids har jag fått tillåtelse att säga att dom får 10% Rabatt på färg och annat konstnärsmaterial om dom går dit, personalen vet vilka färger jag rekommenderar och själv använder och visst material är detsamma som jag också låter barnen jobba med .

Nu har även du som är inne på min hemsida fått chans till samma rabatt på färg.Gå gärna in på min hemsida och läs mer om de färger jag själv använder.

Jag önskar er alla en fin lördag.

Idag ska jag dansa i mina nyinköpta skor.

Det är workshop hela dagen på Örebro slott med olika typer av Latindans.

https://susannearvidsson.se/magnussons-farghandel-ar-dar-jag-handlar-allt-material/I

Lämna ett svar