Du visar för närvarande KONST TILL SALU-hittar du i min webbutik

KONST TILL SALU-hittar du i min webbutik

Konst till salu hittar du i min webbutik där du finner både stora och små tavlor.

Klicka här för att komma till webbutiken:

De flesta tavlor är oljemålningar men jag använder mig även av blandteknik och gillar att lägga vissa detaljer med bladguld. Att använda guld på mitt konstverk var något jag började göra under min tid som jag bodde i Kuwait. Där användes bladguld flitigt av de arabiska konstnärerna.

Konst till salu
Konst till salu-Time to say goodbye

Jag älskar djur av alla slag vilket syns i mina tavlor. Jag är en total motståndare till allt djurplågeri/ djurindustri och lever själv som vegetarian och försöker överhuvudtaget tänka på att vilja dra mitt strå till stacken för vår miljö, därav mina motivval. Det är mitt uttryckssätt att hedra människan, djur och natur. Jag vill att alla levande varelser ska få enbart kärlek. I min webbutik hittar du flera tavlor också med blomstermotiv vilket alltid återkommer till fast i olika stilar och uttryck.

Konst till salu
Konst till salu-Flower

Min tavlor vänder sig till alla åldrar och jag gillar att testa nytt och målar i flera olika gener såsom abstrakt, surrealistiskt, naivistiskt och ibland mer eller mindre naturalistiskt vilket också syns om du tittar runt bland sortimentet på min webbutik.

Konst till salu-oljemålning
Konst till salu- Orkidé

Jag har ju målat sedan tonåren väldigt mycket så jag brukar säga att när andra byter jobb så byter jag stil  på mina tavlor.

Jag gillar att söka nya utmaningar i både mitt konstnärskap men även i allt annat också.

Konst till salu, stor oljemålning
Konst till salu- duger jag?

Jag har också min konst på Konst.se

köpa konst tavla, konst till salu, abstrakt konst akryl, känd abstrakt konst, abstrakta konstnärer, oljemålningar abstrakt,
Konst till salu – Karneval är titeln på den färgsprakande oljemålningen.

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.

Lämna ett svar