Har städat upp i min webbutik

Nu har jag tagit mig tid att städa upp i min webbutik. Har både sett över texter och tagit bort sålda tavlor och lagt till en hel del nyheter.

Nu går det att köpa fine art prints som har en lägre kostnad pågrund av att jag delat upp mina motiv i olika grupper beroende på om man önskar ett konsttryck i liten exklusiv, numrerad och signerad upplaga med ett exklusivt och kraftigt ( 340 grams) papper som är 100% bomull och syrafritt och åldersbeständigt eller i en icke numrerad upplaga på samma höga kvalitets papper fast med lägre gram (210 grams).

Själva tryckprocessen är densamma.

Vad är fine art prints?

Fine art prints-Gicleé.

Denna reproduktion personligt signerad av Susanne Arvidsson printas på ett 100% fine art papper i bomull som är åldersbeständigt, PH-neutralt och syrafritt.

Giclée fine art, Fine art printing, är en konstnärlig grafisk teknik i form av bläckstråleutskrift.

Metoden föddes i Frankrike och USA med en blandning av den gamla traditionella inkjet-metoden och den senaste digitaltekniken och den används för framställning av grafisk konst i begränsade serier. Giclée-metoden möjliggör för konstnärer att erbjuda sina konstverki små upplagor, med hög tryckkvalitet.

Trycken är fina både utan ram på väggen endast i en snygg klämma i guld, silver eller svart.

Jag visar trycken här i ramar från Rusta som jag tycker är de mest prisvärda men också snygga ramarna. Rammåttet ska då vara 50 x 70 cm. Då kan man göra som jag gjorde efter tios från en kund, låta en rambutik skära till en svart passpartou med vit kärna. Det blev så snyggt tycker jag.

Den övre tavlan dom har titeln Sökaren har jag använt passpartoun som kom med i ramköpet och det för en summa strax över 100kr.

Rusta har riktigt glas på dessa ramar och det uppskattar jag.

Lätta att montera också.

Jag har även motiv som är 70 x 70 cm och då passar Rustas ram jättefint.

Varmt välkommen att kika in i min butik

http://susannearvidsson.com/products/oljemålningar

Lämna ett svar