Måla med akrylfärg och målarmedium

Jag får många som frågar mig hur man får fram skuggor och djup i en målning. Det mest effektiva sättet för mig att dela med mig av hur jag gör, det är genom videofilm. Jag visar här hur du kan måla med akrylfärg och målarmedium

I min webbkurs – Lär dig konsten att måla med akrylfärger lär jag ut mycket mer ingående och med namn på materialet jag använder mig av m.m.

Lektionerna är ju mycket längre och pedagogiskt uppbyggda men jag vill ändå visa dig i denna korta film hur jag gör för det kan vara så att du kanske har nytta av den oavsett om du vill gå någon kurs hos mig eller ej.

I en av mina lektioner så går jag igenom olika mediums och vilken skillnad och för och nackdelar med de olika, och jag visar på närmare håll exakt men du ser ändå hur jag bygger upp min målning här.

Det är roligt att inspirera dig som är min läsare och det är huvudsyftet med min blogg.

Jag vill inspirera och dela med mig både inom måleri och platser att besöka.

https://vimeo.com/350294553
http://susannearvidsson.com/courses/webbkurs-lar-dig-konsten-att-mala-med-akrylfarger-med-studiegrupp/

Jag önskar dig en trevlig Lördag

På återseende Susanne

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.