Du visar för närvarande Omtyckta Målarkurser på distans
Målarkurs på distans

Omtyckta Målarkurser på distans

Målarkurser på distans- Hitta din kurs och lär dig måla dina egna tavlor kan du göra hos Atelje Susanne Arvidsson.

 

Målarkurs med Powertex universal
Målarkurs med Powertex universal

Målarkurser på Distans med Ateljé Susanne Arvidsson

Målarkurser på Distans :

Är du passionerad för konst och drömmer om att måla dina egna tavlor? Då erbjuder jag målarkurser på distans som passar alla åldrar och kunskapsnivåer – från barn till vuxna.

Personliga Målarkurser på Distans : Jag skapar och leder alla kurser själv, och ser till att varje kurs är flexibel och anpassad för distanslärande. Du har friheten att lära i din egen takt, utan tidspress. Min populära kurs “Lär dig konsten att måla med akrylfärger” inkluderar tillgång till en sluten Facebook-grupp, där jag personligen ger veckovis feedback. Denna grupp är en kreativ plattform med mångfaldiga målarstilar.

Utveckla Din Egen Stil i konsten genom kursen att måla med akrylfärger: I kursen utforskar jag en rad olika konststilar, som pointilism, naivism, abstrakt och klassisk konst, för att inspirera dig att hitta och utveckla din egen unika målarstil. Mitt mål är att hjälpa varje deltagare att växa individuellt och hitta sin egen konstnärliga röst.

Målarkurs på distans

Flexibla Kursalternativ:

För den som önskar personlig vägledning och feedback, finns min kurs för 1995:-. För de som föredrar att arbeta mer självständigt, erbjuder jag samma kurs för 499:- utan personlig feedback. Oavsett vilket alternativ du väljer, får du tillgång till samma kvalitetsinnehåll.

Interaktivt Lärande :

I Facebook-gruppen har du möjlighet att interagera med andra deltagare, dela dina konstverk, och både få och ge feedback. Detta samspel är en värdefull del av lärandeprocessen, men det är helt upp till dig hur aktiv du vill vara.

Uppgradera När Du Vill :

Jag erbjuder möjligheten att börja med en grundkurs och sedan uppgradera till feedback-alternativet genom att betala mellanskillnaden. Detta ger dig flexibilitet att anpassa din konstnärliga resa efter dina egna behov och ambitioner.

Speciell Kurs för Barn :

Min kurs speciellt utformad för barn från 7 år och uppåt, prissatt till 299:-, är perfekt för hela familjen. Det är en underbar möjlighet för familjer att utforska konsten tillsammans.

Målarkurs online för barn och ungdomar

Målarkurs för barn och ungdomar

Målarkurs Online för Barn och Ungdomar: Skapa med Frihet och Fantasi!

Upptäck glädjen i att måla när och var det passar dig med vår unika webbkurs. Denna kurs är inte bara en introduktion till konstnärligt skapande för unga talanger, utan också ett perfekt komplement till det du lär dig i skolan.

Min vision är att inspirera dig att måla fritt från din egen fantasi, utan att behöva förlita dig på foton eller efterlikna andras verk. Vi vill att du utvecklar din unika stil och kreativitet.

I kursen använder vi torrpastellkritor, ett både prisvärt och spännande medium att utforska. Du kommer att upptäcka att med rätt teknik kan resultatet med torrpastellkritor vara lika imponerande som med akrylfärg. Genom lektionerna lär jag ut tekniker som omedelbart lockar fram din fantasi, vilket gör att du kan experimentera och uttrycka dig i andra material framöver.

Denna kurs är mer än bara en målarlektion; det är en resa mot kreativ frihet. Genom att bortse från att måla av fotografier eller bilder, uppmuntrar jag till ett skapande som är mer givande och roligt. Du kommer att lära dig att uttrycka dina egna idéer och känslor genom färg och form, och därmed utveckla en djupare förståelse för konstens värld.

Välkommen till en värld där din kreativitet inte känner några gränser!

Detta är mitt motto som lärare för Målarkurser på distans :

Som din personliga lärare och guide i konstens värld, är jag, Susanne Arvidsson, helt engagerad i mina elevers framgång och utveckling. Jag värderar varje deltagares nöjdhet högt och är alltid tillgänglig för stöd och rådgivning. Välkommen att börja din konstnärliga resa med mig och upptäck glädjen och friheten i att skapa med färg och pensel!

Hela utbudet av kurser online

 Ta steget in i en kreativ värld idag! Besök min hemsida för mer information och för att anmäla dig till en kurs som inspirerar just dig.

Målarkurs på distans

Du hittar mig även på den stora kursplattformen Kurser.se

Visar även några recentioner från deltagare om mig:

5/5
Anneli Johansson
11 maj 2023

En rolig, lättförståelig kurs som gör att man snabbt kommer igång att måla och lyckas åstadkomma något som ser proffsigt ut. Susanne sprudlar av energi och skaparglädje.

5/5
Ritvaan/ Shampa GD
10 jan 2021

Kursen var givande då barn fick mycket bra råd och tips till att måla. Vi kunde spela video flera gånger. Lämpligt tempo över hela kursen. Trevlig och erfaren och inspirerande kursledare. Barnet hade kul.

4/5
Ellen
10 jan 2023

Bra att kunna titta på de olika kursavsnitten flera gånger

5/5
Åsa Modigh
12 jan 2023

Tyckte upplägget var bra på kursen och var bra att kunna vara hemma och måla. Bra innehåll.

Målarkurser på distans- Recentioner från Målarkursen med sluten studiegrupp:

5/5
Kim Öman
10 jan 2023

Jag vill berätta lite om min tid med Susanne. Hon är en stor inspirationskälla men också alla vi som är i med i gruppen stöd till varandra på positivt sätt. Jag har sen jag gick denna kurs utvecklas för varje dag, jag sätter mig och målar. Kan varmt rekommendera Susanne Arvidsson då hon på ett pedagogiskt med stort kunskap i sin bakgrund, hon ger mycket av sig själv på ett lättsamt sätt. Susanne ger mycket bra information och kunnande för den som är villig att lära sig de olika tekniker. Susanne kan verkligen hitta en konstnär i varje kursdeltagare och vi alla är olika och det är det som är vår styrka tillsammans.

 
5/5
Cathrine
12 jan 2023

Susanne är en mycket engagerad, intresserad och inspirerande lärare. Att få feedback av henne gör verkligen skillnad. Jag kan verkligen rekommendera hennes kurser!

5/5
Maria Calles
10 jan 2023

Susanne har en förmåga att se det vackra i all slags konst och på det viset hjälpa kursdeltagarna att hitta sin egen stil och att tro på sig själva. Samtidigt delar hon med sig av sin breda kunskap om färger och teknik. Jag vill aldrig att kursen ska ta slut!

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.