Du visar för närvarande Målarkurs i Sorrento 14-21 oktober 2023
Målarkurs i Italien 14-21 oktober 2023

Målarkurs i Sorrento 14-21 oktober 2023

Målarkurs i Sorrento
Målarkurs i Sorrento

Målarkurs i Sorrento 14-22 Oktober 2023

Jag har målat tavlor sedan jag var 13 år, sålt tavlor från 15 års ålder och levt på min konst i hela mitt yrkesverksamma liv.

Idag arbetar jag 3 dagar i veckan sedan flera år tillbaka på Örebro Kulturskola som Bildpedagog.

Jag gör och erbjuder även onlinekurser för både ban och vuxna.

Får regelbundna uppdrag i form av Skapande Skola som ligger under Statens kulturråds uppdrag.

 

Mitt syfte och mål som lärare i bild är att du ska hitta din egen stil och teknik/ material som passar just dig.

Även om vi kommer befinna oss i en fantastisk miljö så är det inte alls mitt mål att du ska måla av landskapet ur ett naturalistiskt perspektiv. Utan du kan lika gärna måla i valfri stil som tex. Pointillistisk eller kubistisk stil, eller varför inte i en naivistisk anda.

Kanske faller den abstrakta stilen dig mest i smak efter att du fått testa och fått kännedom om flera olika konststilar.

 

Syftet med mitt upplägg i målarkursen i Sorrento 

Alla mår bra av att skapa! 

Mål

Du kommer att få kunskap om olika stilar och tekniker som du även får testa att lär dig måla med och efter ditt eget intresse. 

Material

Torrpastell/Softpastell plus fixativ samt valfritt annat material tex. Akrylfärger, Oljefärger eller Akvarell.
Jag undervisar utifrån ditt medhavda och egen valda material i en kombination med Torrpastell som är en väldigt rolig kombi.
Vill du se och läsa mer om mig som kurslärare och konstnär:

www.susannearvidsson.se

Instagram och Facebook @ateljesusannearvidsson

Du får en bra överblick av vad jag erbjuder och information om mig som konstnär, om mina utställningar och se utbudet av mina kurser på startsidan

 

Priset för kurserna i Sorrento  förra året var 12.700 sek, men vi behöver tyvärr höja priset lite då kursen Euro -SEK har gått upp till 11.2.

Enkelrumstillägg: 5.600 sek (pris 2022), avser ett fint dubbelrum med badrum och balkong/terrass som används som enkelrum.

I priset för en vecka  ingår kurs i måleri ca 4 timmar per dag, boende i dubbelrum med halvpension på vårt boende. Vi har en kock som lagar lunch/middag enbart för oss. Det blir tre rätter och vin/dryck  till maten ingår (lokala viner i flaskor).

Frukosten är en buffé som innehåller klassisk italiensk frukostmat, cornetti, pajer och småkakor,  men även bröd, skinka, ost, yoghurt  och omelett. Och mycket frukt.

Tillkommer: Flygresa och transfer.  Ett ex: SAS flight Arlanda – Malaga t o r ca 2.500-3.000 sek, transfer  med Minivan flygplatsen i Neapel – vårt hotell i Sorrento t o r,  ca 500 sek . Deltagare kan välja att ta flygbussen Euro 10/resa. Jag kan komma med förslag på flighter och ge uppgifter angående transfer när jag vet hur många deltagare som anländer samma tid.

Du kan stå på en lista för intresseanmälningar redan nu, det är inte bindande. Det finns max 12/ 15 platser per kurs.

Ett detaljerat program  med  kurspris och mycket info  kommer ut i februari. Om du har flera frågor är det bara att återkomma till mig.

För att se foton på vårt boende och på utflykter, titta via länken nedan eller titta på “Tidigare kurser Sorrento”.

Kurs i måleri i Sorrento – Costiera Travel 3.0

Välkommen till Sorrento! 

—————————————————————————————-

Och nedan kommer texten som står på sidan 2 i programmet. På 1:a sidan ska din text om kursen stå samt lite info om dig.

OBS du bestämmer vilka utflykter vi väljer. Du kan också göra ändringar i programmet.

Praktisk information – program 

Pris per person på B&B i delat dubbelrum 7 nätter, inklusive halvpension. Pris 12.700 SEK

Innefattar kurs i måleri 4 timmar om dagen, söndag till fredag.  För den som önskar enkelrum tillkommer enkelrumstillägg: 5.600 SEK

Monica Jörgensen på Costiera Travel följer med gruppen på utflykter som guide och reseledare. Sorrento har mycket att erbjuda som t ex: klosterträdgården, intarsiamuséet, citronodlingar och vackra utsikter och byggnader. Det blir två heldagsutflykter, en till Herculaneum och en till Neapel. 

Det finns dubbelrum i olika storlek som antingen har balkong eller uteplats. Rummen har AC, TV och minibar. Läget är ovanför Sorrento och stranden Marina Grande. Vi befinner oss på landet i ett område med sparsam bebyggelse. Det tar ca 25 min att gå ner till centrala Sorrento via en bred gångväg som avslutas med några trappor. En minivan hämtar upp oss varje kväll när vi ska hem, vi behöver inte gå uppför. Vi kommer att vara aktiva så bra skor behövs. Har du problem med knän eller höfter får du vara beredd på att det blir en hel del promenerande i backar och trappor.

Vid vårt B&B  finns en liten pool, med en bar intill och sittmöbler. Mot havet ligger en stor trädgård, därifrån ser man en del av kusten. Frukosten och måltiderna serveras i en vacker matsal. En del av kursen sker i matsalen andra delar utomhus i trädgården och på små terrasser.

Tillkommer på plats: De måltider som inte ingår i programmet. Inträde på utflykterna och resorna med buss, pendeltåg, minivan och båt. Vi kan hjälpa till med bokning av flygbiljetter.

Villkor

Preliminär anmälan skriftligt till Monica Jörgensen, Costiera Travel. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn. Efter en bekräftad anmälan sker en första delbetalning på 20% inom 7 dagar. Slutbetalning sker senast 45 dagar före avresan. Costiera Travel har rätt att ställa in resan vid för få deltagare, då återbetalas delbetalningen. Vid avbokning vid t ex sjukdom se www.costiera.se Kontakt, viktig info.

För mer info angående boende, Sorrento och frågor av praktisk karaktär kontakta Monica Jörgensen, Costiera Travel: monica.jorgensen@costiera.se, www.costiera.se

Hälsningar

Monica

Foton från vårt B&B och närmaste omgivning och utsikt från vårat B&B

Målarkurs med Susanne Arvidsson 14-21 oktober 2023 Sorrento bild 1
Målarkurs med Susanne Arvidsson 14-21 oktober 2023 Sorrento bild 2
Målarkurs med Susanne Arvidsson 14-21 oktober 2023 Sorrento bild 3
Målarkurs med Susanne Arvidsson 14-21 oktober 2023 Sorrento bild 4
Målarkurs med Susanne Arvidsson 14-21 oktober 2023 Sorrento bild 5
Målarkurs med Susanne Arvidsson 14-21 oktober 2023 Sorrento bild 6
Målarkurs med Susanne Arvidsson 14-21 oktober 2023 Sorrento bild 7
Målarkurs med Susanne Arvidsson 14-21 oktober 2023 Sorrento bild 1Målarkurs med Susanne Arvidsson 14-21 oktober 2023 Sorrento bild 8
Målarkurs/resa till Sorrento 5 -12 oktober 2024

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.