Du visar för närvarande Målarkurser online hos Susanne Arvidsson
Målarkurser online

Målarkurser online hos Susanne Arvidsson

Målarkurser online

Jag vill slå ett slag för mina Målarkurser online som jag har både anpassade för vuxna och för barn/ ungdomar. Jag har gjort mina kurser utifrån hur jag själv skulle velat ha kunskap om jag startat nu att måla. Jag har väldigt lång erfarenhet av målandet, började måla när jag var 13 år och har sedan dess alltid målat. jag började sälja tavlor när jag var 15 år och har sedan dess alltid varit en aktiv konstnär med utställningar.

Målarkurser online: Huvudsyftet med kursen

För mig är det viktigt att ge en ordentlig baskunskap om material och även om konststilar, allt för att deltagare ska kunna hitta sin egen stil. I min kurs där deltagarna får feedback en gång i veckan av mig genom livesändning så pratar jag mycket om just det att hitta sitt eget sätt att uttrycka sig, inte att kopiera andras målningar. Inte heller att behöva sitta och leta efter bilder att avmåla för detta är jag övertygad om att det tillslut gör att man tappar intresset för det finns alltid de som kopierar bätte!

Nej, om du hittar din egen stil och känner dig trygg med att det du gör är bra så syns det genom det du skapar. Självkänslan är en viktig faktor så att målandet blir en njutningsfull stund.

Hur gör man då för att hitta sin egen stil? Ja, det är just det som jag lär ut:)))

Att hitta teknik/ metod för att komma igång direkt, att inte behöva skissa upp först eller använda projektor för att kopiera av ett motiv.

Lusten att skapa eget är mitt driv!

Så vill jag förmedla till mina deltagare.

Jag lägger i bland upp nya lektioner som blir så kallade Bonus lektioner till redan befintliga kurser och detta har jag precis just nu gjort till kurserna som handlar om att lära sig måla med akrylfärger från grunden.

Om du följer mig på Instagram eller Facebook så har du kolla på när jag uppdaterar med nya lektioner.

@ateljesusannearvidsson

Den kursen jag absolut rekommenderar mest är den där du får feedback av mig en gång i veckan. Den gruppen är väldigt kreativ och otroligt trevlig, där ges både tips och kommentarer av deltagarna till varandra. Men, man är så aktiv som man själv önskar och har behov av. Länk till den kursen får du här

Jag anser att den gruppen ger så passa mycket så att jag erbjuder alla som går mina kurser att om man känner att man verkligen vill komma igång på allvar så har man möjligheten att lägga till mellanskillnaden mellan den kursen man köpt och den som har tillgång till feddbacken. Där finns ingen tidsbegränsning och för övrigt har man tillgång till kursen utan tidsbegränsning på alla kurserna.

Hela utbudet av Målarkurser online hittar du här

målarkurser för barn och vuxna online

Det material du behöver står med när du väl köpt kursen och jag rekommenderar alla att titta först på åtminstone de första lektionerna och därefter köpa materialet som jag berättar om.

Jag själv rekommenderar både Färgpaletten som har ett stort utbud av konstmaterial, sedan köper jag även mycket från Panduro som jag tycker har både väldigt bra priser och håller bra kvalitet på framförallt deras egna akrylfärger.

Panduro hittar du här

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.