Du visar för närvarande Jag vill ha ditt smakråd om jag ska måla eller inte?

Jag vill ha ditt smakråd om jag ska måla eller inte?

Jag har länge funderat på att ta bort skolförvarings skåpet min hall för att få ett trevligare o större intryck i min lilla hall.

Efter jag och mina kollegor på Örebro kulturskolan skilts åt på Järntorget i Örebro där vi stått och spånat på idéer inför vår kommande sommarlovsaktivitet för barn (gratis aktivitet ) så gick jag direkt in på butiken Kavalkad som är min favoritbutik som jag ständigt återkommer till och alltid hittar nåt jag vill ha tyvärr!!?

Hittade då en spegel i retrostil och det tillsammans med Art Deco stil på möbler är min personliga smak.

Så, i går kväll tömde jag skåpet.

Fick bort skåpet själv och sen var det ett par timmars plock att testa hur jag ville ha det.

Spegeln har jag precis köpt nu och hängde direkt upp den och är mycket nöjd med resultatet.

Hallen ser mycket större ut och tack vare spegeln så får man in mer ljus och trevlig effekt är att det ser ut som jag har fönster i hallen när jag som nu sitter i köket.

Men effekten blev att jag fått göra om även på väggen på fotot över här men som tur var har jag litet lager på vinden att ta av.

Men tidningsstället passade perfekt under Art Deco spegeln i guld. Tidningsstället som jag köpt för några år sedan på Kavalkad band samman den svarta hallmöbeln genom att dessa möbler är typ 60 tals möbler men stället har ju detaljer i guld som matchade art deco spegeln. Nu är jag nöjd?

Nu vill jag bara ha smakråd ftån dig!

Ska jag behålla teakkanten så som originalet är eller måla den svart som jag målat telefonbordet som är under spegeln?

Jag har målat bordet med min favoritfärg griffeltavel färg. Lätt som en plätt att få den jämn o snygg med bara en svamp. Färgen täcker nästan direkt och möblerna går att torka av med vatten och diskmedel.

Ge mig gärna din åsikt om jag ska måla om eller inte?

Önskar er alla en fortsatt bra kväll.

Jag ska själv snart iväg på ett latin danspass.

Susanne

Lämna ett svar