Du visar för närvarande Onlinekursen.com kursplattform för dig och mig

Onlinekursen.com kursplattform för dig och mig

Onlinekursen.com kursplattform för dig och mig som har digitala kurser.

Syftet med onlinekursen.com

Syftet är att öka synligheten med våra kurser bland det stora utbudet som finns utan att det kostar skjortan.

Skapa gratiskonto redan idag och lägg upp obegränsat antal kurser fram till sista dec. Du hittar mina målar kurser för både barn och vuxna på den plattformen.

Du hittar även många kurser inom måleri av Ania Witwitzka m. fl kurser.

Bakgrund till onlinekursen.com

Jag driver mitt eget företag ( aktiebolag som konstnär) plus arbetar som bildpedagog på Örebro Kulturskola. Utöver det tar jag uppdrag som kallas Skapande skola som ligger under Statens Kulturråd, så att väcka kreativitet hos andra är något jag ständigt arbetar med. 

Tack vare detta och en ständig förfrågan om jag kan tänka mig ha kurser i målning för både barn och vuxna så startade jag för flera år sedan en tuff utbildning som sträckte sig över 1 år för att lära mig bygga och kunna sälja onlinekurser.

Den utbildningen jag gick lärde ut att göra kurserna på ett alldeles onödigt krångligt och dyrt vis och jag beslöt att gå min egen väg och fick då hjälp av företaget Nicecloud och ägaren Birger Jiglund som redan tidigare hade byggt min hemsida.

Det behöver inte vara varken krångligt eller dyrt!

Tillsammans har vi mycket bra kompetens där vi har helt olika kunskap och erfarenheter vilket gör att vi kompletterar varandra.

Så under flera år har vi resonerat oss fram till att vi både kan hjälpa andra att slutföra sitt påbörjande av digitala kurser för jag vet att många startade samtidigt som mig men orkade inte hela vägen. 

Kostnader som inte syntes i början av utbildningen kom fram fler och fler och skulle jag fortsatt på den vägen som jag fick lära mig så hade mina kostnader varit skyhöga för att bara lägga upp till försäljning. 

Det visade sig att det kostade extra när man ville ha som jag många olika kurser.

Men, sedan kommer nästa stora och viktiga grej!

Synlighet

Att synas i mängden!

Syns du inte så finns du inte!

I dag är vi sååååå många som säljer digitala kurser och då måste man ha kunskap om marknadsföring för det spelar ingen roll hur bra gjorda kurser man gör om man inte lyckas synas i mängden.

Jag har den kunskapen faktiskt, har under många år gått dyra kurser och ägnar mycket tid och arbetet åt just marknadsföring och därför ligger jag högt i topp på Google utan ha annonserat med mina målarkurser online för både barn och vuxna. 

Du kan själv googla på och söka just på Målar kurser online för barn tex.

https://onlinekursen.com/malarkurs-barn-vuxen-kravlost-skapande/ Torrpastell kritor är ett material som är helt fantastiskt att jobba med och som många inte känner till. Men, i de flesta av mina kurser visar jag hur du får ett slutresultat med djup som en akrylmålning.

 

Målet med onlinekursen.com

Allt detta har gjort att jag efter att ha betalat stora summor för att synas på kursplattform som inte är min egen kände att jag vill dels själv bli synlig ihop med andra aktörer som mig, dels hjälpa andra att synas för en liten peng.

Men, nu är vi under uppbyggnad och det tar tid såklart, så, därför kör vi en kampanj just nu.

Passa på att skapa ditt konto Gratis

Fram till sista december 2021 så har du som gör onlinekurser möjlighet att få skapa dig ett gratis konto där du utan begränsning på antal kurser kan lägga upp allt själv. Detta gör du väldigt enkelt.

Vi har skapat en sida där du och jag snabbt och enkelt laddar upp kurser och foton och kan ändra hur mycket som helst. 

Gå gärna in på sidan och kika på mina och de övriga kurserna som redan finns där.

Har du frågor så hör gärna av dig på telefon eller sms.

0735-169600

Nu kliver jag in i ateljén och fortsätter på min målning. Önskar dig en fin dag.

Susanne

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.

Lämna ett svar