Pampas Marina

Nu vill jag dela med mig av en underbar promenadslinga som har många fina eventuella stopp platser beroende på törst, hunger eller sötsug.

Fotot överst var där vi satt och intog maten.

Min start brukar utgå från Kristineberg och min och döttrarnas lägenhet så starten började alltså där för mig och mitt sällskap.

Efter vattnet och Hornsbergs vackra soldäck och barer, restauranger och caféer så går man över bron mot Solna/ Sundbyberg.

På väg åt det håller dyker sedan Pampas Marina upp och där kan jag av hela mitt hjärta rekommendera en lunch eller middag eller deras brunch.

Med utsikt åt Hornsberg och Kristineberg rakt över vattnet och husbåtar utan dess like och alla andra fantastiska båtar som ligger där i hamnen och guppar så känner jag bara att jag vill trycka på en STOPP- knapp ! Nu kan tiden stå stilla länge.

https://susannearvidsson.se/wp-content/uploads/2019/07/img_4266.mov

Här har Cleo lagt sig. Skulle gärna ha velat sätta mig där bredvid med en kopp kaffe och sedan gått in för att ställa mig vid mitt staffli och måla av utsikten från båtens balkong.

Drömma är gratis!:)))

Det finns sittplatser både ute och inne i själva restaurangen och olika varianter på däck direkt.

Det är kul att gå runt på bryggorna och komma nära båthusen tycker jag.

Den mat vi båda åt kan jag verkligen rekommendera.

Varm sallad med räkor och jag tyckte först inte titeln lät så lockande men jag kan lova att den tillhör en av mina absolut bästa rätter jag ätit ute på restaurang.

Det var nudlar och olika grönsaker i salladen och hela rätten var krämig , kändes mer som wokad mat och en smak jag hade svårt att sätta fingret på så jag frågade efter hemligheten med den fantastiskt krämiga smaken.

Svaret delger jag dig:

Créme fraîche

Majonnäs

Apelsinsaft koncentrerad

Salt

Peppar

Åh!!!! Jag ville inte att maten skulle ta slut!

Nu önskar jag dig en trevlig lördag och återkommer med fler tips på platser efter promenaden mot Solna och vattnet och fikastoppet på fotot längst ner här.

Länk till Pampas Marina