Tillsammans kan vi

Vaknade tidigt trots att jag kunnat få sova ett par timmar till.

Hade behövt det men kroppen är väl inställd på lite sömn fortfarande.

Känner mig trött och sliten men nöjd och glad! Det där lät konstigt!

Men, så är det.

Jag har jobbat så otroligt intensivt hela detta halvår med att totalt fokus på att göra klart alla de lektioner som har varit i den kurs jag själv gått på nätet för att själv kunna göra webbkursen i egen regi.

Det har varit så oerhört mycket att ta in i information och praktiskt arbete och många gånger har jag känt att jag ger upp!

Men, jag är envis som tusan och det är tur.

Sedan har jag haft nära vänner som jag fått bolla idéer med och som har andra kunskaper som jag själv tycker att jag inte har i den utsträckning som var nödvändig här.

Som att överhuvudtaget bygga upp en struktur med ramar som var tydliga vad och hur kursen skulle innehålla plus i vilken ordning m.m.

Nu är jag i mål och jag är sååååå glad att jag klarade att hålla ut när det kändes som svårast.

Gratiskursen har tagits av ca 700 personer hittills och jag har fått så mycket positiv feedback på den. Studiegruppen på Facebook har varit helt fantastisk med en kreativitet och positiv gemenskap där både jag och deltagarna ger varandra feedback.

Nu är en lagom stor grupp igång på den riktiga kursen.

Idag släpper jag lektion 3 och det är så spännande att jobba med dessa deltagare som visar så stort intresse att vilja utvecklas.

I morgon har jag utställning tillsammans med en underbar skulptör från Motala som kallas Laingla.

Vi fann varandra på Instagram för att vi gillade varandras konst och detta har lett till riktigt fin vänskap med många och långa givande telefonsamtal ofta.

Så, idag är det att starta direkt med att skriva skyltar som ska vara utanför utställningshallen plus att plocka ihop allt för vi hänger redan under eftermiddagen och är kvar till kvällen.

Nu är det dags för en av de bästa stunderna på dagen – frukost på balkongen och i dag i strålande solsken.

Jag älskar att sitta på min balkong med katten Cleo ensam eller i sällskap men den platsen är för mig ett lugn och harmoni.

Måsarna skriker på lagom avstånd annars är det helt tyst trots att jag bor väldigt centralt.

Nu ska doften av kaffe få fylla köket.

Boken ni ser älskar jag att läsa i. Läser den om och om igen och inspireras, känner res och äventyrslust och nu har jag träffat en person som vill hänga med ut på äventyr.

Spännande att sätta upp nya Mål nu?

Ett nytt mål är en ny målarkurs med annan inriktning och syfte.

För mig är tydliga, tidsbestämda MÅL ett måste!

Varmt välkommen till Örebro Kulturskolas foajé i kväll eller i morgon lördag 8/6 kl 10-17

På återseende

Lämna ett svar