Du visar för närvarande Utställning Örebro slott 2022

Utställning Örebro slott 2022

Utställning Örebro slott

“Välkommen till den spännande världen av konst och kultur i Örebro! I hjärtat av staden finner du Örebro slott, en historisk pärla som är värd för en omisskännlig händelse – Separat utställning Örebro slott. Denna unika utställning på Separat utställning Örebro slott är en djupdykning i konstens mångfald och skönhet. Strosa genom de välvda korridorerna på Örebro slott och låt dig förföras av de konstnärliga skapelserna som pryder väggarna.

Utställning Örebro slott är en chans att uppleva min konst på bästa vis.

Förutom själva Separat utställning Örebro slott, kan du också njuta av stadens andra sevärdheter. Utforska den charmiga gamla staden och ta en paus på något av de mysiga kaféerna. Besök Wadköping för en historielektion i levande färg, eller ta en naturpaus längs Svartån. Det finns också andra konst- och kulturupplevelser i Örebro för den som är intresserad.

Inget besök i Örebro är komplett utan att uppleva Separat utställning Örebro slott. Så ta chansen att fördjupa dig i konstens värld på denna enastående utställning, mitt i den historiska prakt som är Örebro slott.”

Separat utställning Örebro slott

Utställning Örebro slott har jag haft vid ett flertal tillfällen och detta är en underbar plats att ställa ut min konst på.

Örebro stad är en charmig plats i Sverige med en rik historia och många sevärda platser för besökare att njuta av. I samband med din separatutställning på Örebro slott, kommer du att ha möjlighet att uppleva stadens kultur, historia och skönhet på flera sätt:

  1. Örebro slott: Örebro slott är en av stadens mest framstående historiska platser och kommer att vara central i din utställning. Slottet, som är beläget vid Svartån, erbjuder inte bara en imponerande utställningsplats, utan även vackra omgivningar att utforska. Besökare kan njuta av slottets arkitektur och ta del av dess spännande historia.

  2. Gamla staden: Örebro har en charmig gammal stadskärna med kullerstensgator, pittoreska byggnader och mysiga kaféer. Ta en promenad genom de smala gränderna, beundra de historiska byggnaderna och prova på några av stadens lokala specialiteter på de mysiga restaurangerna.

  3. Wadköping: Wadköping är ett friluftsmuseum som ger dig en inblick i hur Örebro såg ut förr i tiden. Här kan du utforska historiska byggnader, traditionella hantverk och få en känsla för stadens historia och kultur.

  4. Naturupplevelser: Örebro erbjuder också vackra naturområden att utforska. Du kan ta en promenad längs Svartån, hyra en kajak för att paddla på vattnet eller besöka någon av stadens parker, som t.ex. Stadsparken, för en avkopplande stund i naturen.

  5. Konst och kultur: Utöver din egen utställning på Örebro slott finns det också andra konstgallerier och kulturella evenemang att utforska i staden. Ta reda på om det finns några andra utställningar eller konstaktiviteter som pågår under din vistelse.

  6. Shopping och gastronomi: Örebro har ett brett utbud av butiker och restauranger där du kan shoppa efter lokala produkter och njuta av god mat. Staden erbjuder allt från moderna köpcentra till små butiker med unika varor.

Sammanfattningsvis är Örebro en stad med en rik kulturarv, vacker natur och en mängd aktiviteter och sevärdheter att utforska. Din separatutställning på Örebro slott kommer att vara en central del av din besöksupplevelse, men jag rekommenderar starkt att du tar dig tid att utforska stadens övriga skatter och njuta av allt den har att erbjuda.

“Med över två decenniers erfarenhet som konstnär har jag fördjupat mig i en mångfald av målningstekniker, inklusive olja, akryl, blandteknik, akvarell och pastell. Mitt konstnärskap har varit en livslång passion som började redan vid 13 års ålder och har utvecklats till en framgångsrik yrkeskarriär.

Jag har haft nöjet att dela min konst både nationellt och internationellt genom utställningar runt om i Sverige och utomlands. Mitt arbete är känt för att skildra kreativitet, skönhet och känslor i varje penseldrag.

Förutom att skapa konstverk erbjuder jag onlinekurser som riktar sig till både barn och vuxna, där jag delar med mig av mina tekniker och konstnärliga insikter. Genom mina kurser strävar jag efter att inspirera och utbilda andra konstnärssjälar.

Välkommen att utforska mitt galleri och uppleva mångfalden av konstnärliga uttryck som jag har att erbjuda. Utforska mina tavlor, delta i mina kurser och upplev den magi som konsten har att erbjuda.”


Utställning Örebro slott

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.