Du visar för närvarande KONSTGALLERI ( klicka på ordet konstgalleri och du får upp ett axplock på min konst)

KONSTGALLERI ( klicka på ordet konstgalleri och du får upp ett axplock på min konst)

Välkommen till mitt konstgalleri

Konstgalleri har jag valt att kalla den här sidan och här visar jag ett axplock av min konst genom åren och  jag länkar även dessa till min webbutik där jag kontinuerligt lägger in allt nytt. Där finns priser, storlek och mer info om mina tavlor.

Konstgalleri.Stor oljemålning med titeln Susanna i badet
Konst till salu – Susanna i badet är titeln på den här tavlan och den finns med i mitt konstgalleri.
Kvinna

 

konst till salu-köpa tavla-köpa konst -handla online-köpa litografi-köpa tryck-konsttryck-
Klicka på bilden för att komma till mittkonst galleri och webbutik.

 

Konstgalleri.stor oljemålning i surrealistisk/ abstrakt stil. Kvinnokroppar i abstrakt stil.
Inför dansuppvisning- en väntan med skorna i hand och mentalt redo även om fjärilar i magen både känns i magen och syns i blicken.

 

akustiktavlor-djuddämpande tavlor
Ljuddämpande tavla -Tulpan- för offentlig miljö. Jag vill här i mitt konstgalleri visa ett så brett utbud av mina tavlor genom åren.  Jag är inte en konstnär som man kan stoppa in i ett speciellt fack. Jag gillar att hitta min egen stil. Har aldrig varit en kopia-fia brukar jag skoja om.  När jag har målat en viss stil eller typ av målningar ett tag så vill jag testa något helt nytt. Sen kommer ju självklart vissa motiv tillbaka återkommande så som blommor, människor och katter men de ser kanske ut på något nytt sätt ändå.

 

Ljuddmäpande konst-akustiktavlor
Akustiktavlor jag designat för offentlig miljö-Björkserien- som går att bygga på varandra i oändlighet.
konstgalleri. Akustik konst-ljudabsorbenter-ljuddämpande tavlor
Ljuddämpande tavlor för offentlig miljö-Vit och svart tulpanserie

 

Örebro-örebro stad-örebro slott
Örebro tavla i naivistisk stil med slottet och svampen i fronten.

Att måla tavlor i naivistisk stil är bland det roligaste jag vet. Inget är rätt eller fel. Det är bara att förstärka karaktärer och miner. Det är tillåtet att ösa på! Här är folket som är ute på söndagspromenad på väg till stadens konstgalleri för att njuta av konst tror jag!

 

 

Susanne Arvidsson
Jag själv

Konstgalleri. Abstrakt konst-surrealistisk konst- stor oljemålning- kvinnokropp-katter
Stor oljemålning i surrealistisk/ abstrakt stil där jag använt mina absoluta favoritnyanser på paletten och som också finns med i mitt konstgalleri och webbutik.. Här får din egen fantasi tolka min målning. Min älskade katt Cleopatra finns med som vanligt på ett eller annat sätt i det flesta målningar och här syns hon mer tydligt än annars.

 

 

Oljemålning i abstrakt stil, Dans,
Sökande-duger jag, så är titeln på den här oljemålningen. Här har jag velat skilda den känsla av både förväntan, glädje, kärlek, letande och kanske osäkerhet man kan känna när man går ut för att dansa.

 

abstrakt konst, blommor, blommotiv, konst till salu
Höstsymfoni är titeln på denna oljemålning. Här är det mer dova toner jag valt som jag annars inte målar i så ofta. Älskar helt enkelt att måla stora flödiga blomtavlor i oljefärg. Målar ofta med doftlösa färger men för mig är doften av linolja och terpentin något oerhört positivt som jag ju burit med mig sedan jag stod hemma i vår källare som tonåring och det utrymme som sedan blev min ateljé under många år.

 

Oljemålning, magnolia, konst till salu
En fantastisk årstid är det när Magnolian slår ut i full blom.
skola-skolor-ljudabsorbenter-akustiktavlor-oljemålning
Ljudabsorberande tavla för offentlig miljö och då kanske främst med tanke för skolor. Här har jag målat tavlan i naivistisk stil med motiv -skolbespisning.
Blommor, Astrar, Dalian, konst till salu
Astrar är en blomma som jag förknippar med min barndom och alla stunder jag tillbringat i min farmors trädgård som var helt fantastisk. Alltid blommor som blommande och avlöste varandra efter årstider. När hösten kom fanns det alla sorter och storlekar av både Dalian och Astrar.

      

 

 

 

 

 

IMG_6197

Susanne Jenny Ingrid Arvidsson

På denna sidan finner du dels min konst i webbutiken i form av ett stort utbud av kuddar och kuddfodral, mobilskal, kläder, konsttryck. Du hittar också ett utbud av olika målarkurser online både för barn och vuxna.

Lämna ett svar