Lär dig konsten att måla med akrylfärger

Jag har ju under några månader nu bjudit på en gratiskurs i att komma igång att måla tavlor och den kursen har jag fått otroligt bra respons på. Ca 700 personer har i dagsläget gått kursen.

Jag tänkte bjuda in dig som är sugen på att lära dig mer om målning på en liten filmsekvens från en av lektionerna i min kurs.

I den riktiga lektionen visar jag på nära håll och beskriver pedagogiskt vad jag gör.

Kursen hela upplägg hittar du på sidan där kurserna finns. Jag har valt att göra en presentation genom film för att du enkelt ska veta vad du har att förvänta dig av kursen.

Det finns två olika val på samma kurs, – Lär dig konsten att måla med akrylfärger och det som skiljer dessa åt är att den ena kursen har tillgång till en sluten studiegrupp på Facebook där jag ger feedback på målningarna som deltagarna lägger upp för att visa.

Deltagarna ger varandra feedback också.

Gruppen är redan en relativt stor grupp redan men det tillkommer nya kursdeltagare hela tiden eftersom man tar lektionerna i sin egen takt.

Det är bara att följa vad de andra gör och ta lärdom och få inspiration och njuta av den oerhört kreativa och positiva stämningen i gruppen.

Den kursen kostar 1995kr

Lär dig konsten att måla med akrylfärger med tillgång till studiegrupp

Den andra kursen som heter Lär dig konsten att måla med akrylfärger är exakt samma lektioner men här finns inte tillgång till den slutna facebookgruppen.

Priset på den kursen är 1399kr

Lär dig konsten att måla med akrylfärger – utan studiegrupp

Kila gärna in på:

Länk till kurser