I bland måste man våga….

Jag skrev ju igår att jag önskade något ställe att visa mina tavlor på i Stockholm och efter fm kaffe hos en väninna som bor på Torsgatan i Stockholm så klev jag in med Cleo på magen i ett nytt bärsele som gör att jag slipper bära henne på axeln på ett riktigt fint galleri där Stockholm elit av konstnärer är representerade och frågade om jag fick uppta ägarnas tid en stund.

Jag fick visa bilder på min konst och ett intresse väcktes iallafall av nyfikenhet för dom skrev upp både hemsida och webbutiken sida o skulle gå in o titta mer och gav mig telefonnummer till den ena ägaren så vi kunde bestämma tid då jag ska åka dit och visa upp original.

Dom hade två hundar med sig i galleriet och vi delade intresset för djur.

Många, många gånger är kissen Cleo banbrytare till nya kontakter.

Min underbara väninna Gunilla som jag var hos både i går och även i tisdags för att titta på fotbollen på hennes och hennes grannars innergård blev jag kompis med just på grund av Cleo.

Jag var med min äldsta dotter för att hon skulle lämna från sig nyckeln till rummet Jon hyrt just på den adressen innan hon o den yngsta flyttade till Kristineberg och den lägenhet vi har där nu.

Jag stod på innergården då med Cleo som gick runt där och Gunilla och jag började prata och hon bjöd mig på ett glas vin för det tog lång tid innan dottern kom ut till mig.

Utan katten hade vi nog inte börjat prata för jag själv stod mer diskret utanför dörren till dotterns uppgång.

Katten strosade runt där själv.

Vi träffades sen redan dagen efter o åt ihop och även döttrarna och vi mammor har träffats tillsammans och Gunilla har blivit en kär vän.

Den här innergården måste jag bara visa foton från och ge tips till andra om hur man kan skapa flera olika rum på en stor innergård med bara asfalt från början.

Det började med kaffe och slutade innan jag gick med ett glas iskall Sangria.

Här på denna gård flödar gemenskap mellan grannarna och detta är en plats de både ses på gemensamt men även kan gå ner med egna vänner. Jag har lärt känna många helt underbara grannar till Gunilla nu och här skulle jag också kunna tänka mig bo en dag?

Kvällen avslutade jag med min underbara väninna Mia som jag känt i många år och som flyttat till Stockholm för några år sedan från Örebro.

Vad vi hittade för underbar och helt unik butik och hur man kan möblera och skapa ett fantastisk hem på bara 25 kvm ska jag visa i nästa inlägg.

Önskar dig en fin dag

Susanne

Lämna ett svar