Du visar för närvarande Målar kurs för alla åldrar – Van Gogh
Målar kurs för alla åldrar - van Gogh

Målar kurs för alla åldrar – Van Gogh

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
399:00 kr

Målar kurs för alla åldrar – Van Gogh passar till alla åldrar som tycker om att måla och har en hunger att lära dig mer.

Vem var vincent van gogh?

I denna kurs som är en så kallad distanskurs får du lära dig en hel del om Vincent Van Gogh och hans liv som konstnär.

Målar kurs alla åldrar- van Gogh

Du kan lyssna på videon här eller läsa själv vad kursen innehåller.

Målar kurs för alla åldrar – Van Gogh passar till alla åldrar som tycker om att måla och har en hunger att lära dig mer.

En unik möjlighet

Om du vill få mer kunskap och inspiration och faktiskt utveckla ditt målande mer medvetet så är denna kurs perfekt.

Du har möjlighet att lägga till mellanskillnad i efterhand om du önskar utveckla dig mer och vill ha tillgång till feedback på det du målar.

I Kursen som heter – Lär dig konsten att måla med akrylfärger med tillgång till studiegrupp som ingår just feedback kontinuerligt via livesändning som också kan ses i efterhand.

Väljer du att betala mellanskillnaden så får du tillgång till den kursen också och då även till den slutna gruppen.

Den kursen kostar 1995kr.

Hur kursen Målar kurs för alla åldrar – Van Gogh är uppbyggd:

Kursen är uppbyggd på först mer teoretiska lektioner.

Sedan kommer lektioner där jag lär ut genom att jag målar och berättar vad och varför jag målar på ett visst sätt.

Varför jag gjort kursen 

Målar kurs för alla åldrar – Van Gogh

Jag var 13 år när jag började måla och jag har utgått ifrån mig själv och tänkt, vad skulle jag ha velat veta då som jag inte fick lära mig då på de kurser jag gick.

Jag har fått forska själv och det kan vara jobbigt att leta efter fakta och bilder själv för att få en sammanhängande information= kunskap.

Denna kurs är anpassad för dig som älskar att måla och veta mer om spännande konstnärer som betytt mycket inom konsten. 

I denna kurs får du lära dig en en hel del om konstnären Vincent Van Goghs liv.

Varför kan det nu vara roligt att ha den kunskapen?

Jo, med kunskap om att det faktiskt finns olika sorters konststilar så gör det att när du blir medveten om det kan vilja testa medvetet tekniker som du inte alls visste fanns.

Och jag tror att just Van Gogh målar stil kan inspirera till att vilja testa fast på ditt sätt såklart.

Alla svåra termer förklarar jag så att du som barn ska förstå.

Du får också veta en del om både den konststilen som han målade i och även några fler konststilar.

I videon berättar jag om Vincents liv och du kan ju pausa och se det du känner för en dag och sedan fortsätta nästa dag eller backa och se om vissa saker jag tar upp.

Du kommer få kunskaper om även andra konstnärer som levde och målade under samma tid som Vincent Van Gogh men dessa går jag bara igenom med bilder på deras konst och med lite fakta.

Jag har koncentrerat mig på Vincent Van Gogh eftersom jag själv alltid sedan jag själv började måla i unga år har fascinerats av honom och hans tragiska livshistoria.

Du kommer  få kunskap i konststilen:

Impressionism
Post Impressionism
Pointillism

Jag tar även upp något som alla har användning av att ha kunskap om:

Komplementfärger.

Just de foton där du kanske hittar inspiration att vilja testa kanske något liknade så är det ju bara att stoppa filmen och sedan titta lite mer på tex. en viss målning.

Jag hoppas att du får riktig målarlust och kanske vill testa att måla porträtt eller ännu roligare kanske, ett självporträtt.

Annars kanske du känner för att plocka fram föremål i hemmet för att måla ett stilleben.

Nu undrar du kanske vad jag pratar om?

Men, allt detta och mycket mer får du lära dig i kursen.

Mitt mål med kursen är att du ska vilja testa att måla Solrosor i starka härliga färger så som du kommer att få se massor av i lektionerna.

Att du ska testa att måla Pointillism som faktiskt är en otroligt härlig stil att måla i.

Här kan man verkligen släppa fram fantasin.

Likaså hoppas jag du kommer att bli ännu mer intresserad och själv vilja fortsätta söka fram fakta om konst och konstnärer.

Målet är att du genom den kunskap du får här ska utvecklas på ett sätt som faktiskt är svårt att göra på egen hand eftersom man inte ens vet vad man ska söka efter?

Jag kommer också att visa genom att jag målar solrosor i Van Gogh stil plus lektion i hur man kan måla en fin himmel med mjuka moln.

Likaså visar jag genom att måla hur man med fördel lägger komplementfärger intill varandra för att lyfta respektive färger på bästa sätt.

Men, med ny kunskap kommer suget efter ännu mer kunskap:))))

Post Impressionism

Målar kurs för äldre barn och ungdomar - Van Gogh

Pointillism

Målar kurs för äldre barn och ungdomar - Van Gogh

Impressionism

Målar kurs för äldre barn och ungdomar - Van Gogh

Utforska Konstens Värld Online: Fördelarna med Akrylmålningskurser på Nätet

Som konstnär är det en ständig strävan efter att förbättra våra färdigheter och expandera vår kreativa horisont. I dagens digitala era erbjuder onlinekurser i akrylmålning en unik och ovärderlig möjlighet att utforska konstens värld på ett sätt som tidigare inte var möjligt. Här är några skäl till varför just onlinekurser har blivit det självklara valet för konstnärer över hela världen:

1. Tillgänglighet och Flexibilitet: En av de mest tilltalande aspekterna med onlinekurser är deras oslagbara tillgänglighet. Oavsett var du befinner dig geografiskt eller vilken tid på dygnet du föredrar att skapa, kan du delta i dessa kurser. Du kan anpassa din inlärning efter ditt eget schema och i din egen takt, vilket ger dig en nivå av flexibilitet som traditionella klasser ofta inte kan erbjuda.

2. Mångsidiga Läroplaner och Nivåer: Onlinekurser inom akrylmålning erbjuder ett brett spektrum av ämnen och färdighetsnivåer. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna i akrylmålning eller en erfaren konstnär som vill utforska avancerade tekniker och stilistiska tillvägagångssätt, finns det kurser som passar alla. Detta ger dig möjlighet att utforma din egen inlärningsresa och fokusera på de områden som intresserar dig mest.

3. Lärarstöd och Gemenskap: En välutformad onlinekurs i akrylmålning ger inte bara videolektioner utan även möjlighet till lärarstöd. Detta kan vara genom direktfeedback på dina konstverk, frågestunder eller interaktiva diskussionsforum där du kan dela erfarenheter med andra deltagare. Detta skapar en virtuell gemenskap av konstnärer som kan inspirera, stödja och utmana varandra genom hela inlärningsprocessen.

4. Tillgång till Resurser och Inspelade Lektioner: En annan fördel med onlinekurser är att du ofta får tillgång till omfattande resurser som kompletterar lektionerna. Det kan vara referensbilder, tekniska guider eller artiklar om konstnärlig teori. Dessutom spelas lektionerna ofta in, vilket gör det möjligt för dig att gå tillbaka och granska innehållet när som helst. Detta är en ovärderlig resurs för att fördjupa din förståelse och repetera tekniker vid behov.

5. Prisvärdhet och Ingen Resa: Traditionella konstkurser kan vara dyra, och ibland kräver de också resor för att delta. Onlinekurser erbjuder ofta en mer prisvärd lösning eftersom det inte finns något behov av att täcka kostnader för lokaler eller fysiskt material. Dessutom eliminerar onlinekurser behovet av resa, vilket sparar tid och pengar samtidigt som de minskar din miljöpåverkan.

I sammanfattning ger onlinekurser i akrylmålning konstnärer en enastående möjlighet att utveckla sina färdigheter och utforska konstens värld på ett sätt som passar deras livsstil och inlärningsstil. Den oslagbara tillgängligheten, mångsidigheten i läroplanerna, möjligheten till lärarstöd och samhörighet med andra konstnärer gör dessa kurser till ett ovärderligt verktyg för att ta vårt konstnärskap till nya höjder. Oavsett om du är ny på akrylmålning eller har lång erfarenhet kommer onlinekurser att berika din kreativa resa och föra din konstnärliga vision till liv på ett sätt du aldrig tidigare upplevt.