Du visar för närvarande Målarkurs online – Kom igång att måla
Målarkurs online

Målarkurs online – Kom igång att måla

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
429:00 kr
Kom i gång att måla egna tavlor
Målarkurs online – Kom igång att måla -kommer förhoppningsvis bli starten på ditt konstnärliga skapande.
 

Har du drömt om att få glömma både tid och rum? Att bara gå in i dig själv och måla tavlor?

 

Målarkurs online – Kom igång att måla–  perfekt för du väljer tid och plats själv.

  • Den passar både för dig som inte målat tidigare men också för dig som redan målar.
  • Den passar alla åldrar.
 

En unik möjlighet när du köper en målarkurs online hos mig

“Uppgradera din målarkursupplevelse! Som kursdeltagare i mina online målarkurser har du nu möjligheten att ta ditt skapande till nästa nivå genom att gå med i en exklusiv och kreativ studiegrupp. Gruppen är en plats där mångfald och individualitet uppmuntras, med medlemmar som målar i olika stilar och tekniker, men alla förenade av passionen för konst och lärande som delas i våra kurser.

Genom att betala mellanskillnaden – från priset på kursen du redan köpt till kursen med tillgång till studiegruppen (2.900 kr) – får du tillgång till detta unika community. Det bästa är att det inte finns någon tidsgräns för när du kan uppgradera.

Som medlem i studiegruppen får du inte bara chansen att interagera och inspireras av andra konstnärer, utan du får också veckovis feedback direkt från mig genom livesändningar. Dessa sessioner är interaktiva, du kan delta i realtid, ställa frågor, och diskutera verk som ligger upplagda för veckan. Eller så kan du se sessionerna i efterhand, på ett sätt som passar din tidsplan.

Deltagandet i gruppen är flexibelt – du bestämmer själv hur aktiv du vill vara. Inga krav, bara ett utrymme för lärande, delning och tillväxt där vi alla stärker och inspirerar varandra. Välkommen till en värld där konst och gemenskap möts!”

 
 
 

Detta lär du dig i kursen;

I denna kurs har du 11 stycken lektioner som gör att du kan komma igång och måla.

För att komma igång omedelbart med fantasin så utgår jag alltid ifrån metoden som jag kallar Virrvarr tekniken.

Här kickar du igång din fantasi enkelt och lekfullt och kravlöst.

Att måla med torrpastell och akrylfärg i samma målning är både spännande och ger snabbt effekt.

Du får grunden i flera olika sorters akrylfärger så du kan hitta den sortens färg som intresserar just Dig innan du börjar köpa in material.

Du får även lära dig om de största stilarna inom konsten, vilket du kommer ha både nytta och glädje av att veta när du själv ska testa dig fram.

Kunskapen får dig att kanske tänka i banor du aldrig skulle gjort om du inte kände till de olika konststilarna.

Du får även lära dig att måla klassisk himmel med mjuka moln.

Summering

Inget är rätt eller fel enligt mig och min metod.

  • Den passar både för dig som inte målat tidigare men också för dig som redan målar.
  • Den passar alla åldrar
  • Du kan måla tillsammans  med ditt barn därhemma eller njuta av att få måla ensam i lugn och ro.

Jag ser fram emot att få inspirera dig och hälsar dig välkommen till mina målarkurser online.

Utforska Konstens Värld Online: Fördelarna med Akrylmålningskurser på Nätet

Som konstnär är det en ständig strävan efter att förbättra våra färdigheter och expandera vår kreativa horisont. I dagens digitala era erbjuder onlinekurser i akrylmålning en unik och ovärderlig möjlighet att utforska konstens värld på ett sätt som tidigare inte var möjligt. Här är några skäl till varför just onlinekurser har blivit det självklara valet för konstnärer över hela världen:

1. Tillgänglighet och Flexibilitet: En av de mest tilltalande aspekterna med onlinekurser är deras oslagbara tillgänglighet. Oavsett var du befinner dig geografiskt eller vilken tid på dygnet du föredrar att skapa, kan du delta i dessa kurser. Du kan anpassa din inlärning efter ditt eget schema och i din egen takt, vilket ger dig en nivå av flexibilitet som traditionella klasser ofta inte kan erbjuda.

2. Mångsidiga Läroplaner och Nivåer: Onlinekurser inom akrylmålning erbjuder ett brett spektrum av ämnen och färdighetsnivåer. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna i akrylmålning eller en erfaren konstnär som vill utforska avancerade tekniker och stilistiska tillvägagångssätt, finns det kurser som passar alla. Detta ger dig möjlighet att utforma din egen inlärningsresa och fokusera på de områden som intresserar dig mest.

3. Lärarstöd och Gemenskap: En välutformad onlinekurs i akrylmålning ger inte bara videolektioner utan även möjlighet till lärarstöd. Detta kan vara genom direktfeedback på dina konstverk, frågestunder eller interaktiva diskussionsforum där du kan dela erfarenheter med andra deltagare. Detta skapar en virtuell gemenskap av konstnärer som kan inspirera, stödja och utmana varandra genom hela inlärningsprocessen.

4. Tillgång till Resurser och Inspelade Lektioner: En annan fördel med onlinekurser är att du ofta får tillgång till omfattande resurser som kompletterar lektionerna. Det kan vara referensbilder, tekniska guider eller artiklar om konstnärlig teori. Dessutom spelas lektionerna ofta in, vilket gör det möjligt för dig att gå tillbaka och granska innehållet när som helst. Detta är en ovärderlig resurs för att fördjupa din förståelse och repetera tekniker vid behov.

5. Prisvärdhet och Ingen Resa: Traditionella konstkurser kan vara dyra, och ibland kräver de också resor för att delta. Onlinekurser erbjuder ofta en mer prisvärd lösning eftersom det inte finns något behov av att täcka kostnader för lokaler eller fysiskt material. Dessutom eliminerar onlinekurser behovet av resa, vilket sparar tid och pengar samtidigt som de minskar din miljöpåverkan.

I sammanfattning ger onlinekurser i akrylmålning konstnärer en enastående möjlighet att utveckla sina färdigheter och utforska konstens värld på ett sätt som passar deras livsstil och inlärningsstil. Den oslagbara tillgängligheten, mångsidigheten i läroplanerna, möjligheten till lärarstöd och samhörighet med andra konstnärer gör dessa kurser till ett ovärderligt verktyg för att ta vårt konstnärskap till nya höjder. Oavsett om du är ny på akrylmålning eller har lång erfarenhet kommer onlinekurser att berika din kreativa resa och föra din konstnärliga vision till liv på ett sätt du aldrig tidigare upplevt.

  • Torrpastell kritor

Fixativ Papper anpassat för Torrpastell. Akrylfärger efter önskemål när du sett lektionen om olika sorters akrylfärger.