Du visar för närvarande Målarkurs barn/vuxen – kravlöst skapande
Learn the art of painting paintings - Free Course

Målarkurs barn/vuxen – kravlöst skapande

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
150:00 kr

Målarkurs barn/vuxen – kravlöst skapande. Utforska din kreativitet med Susanne Arvidsson Upptäck friheten i att måla utan krav!  för både barn och vuxna. Oavsett om du är nybörjare eller redan målar, erbjuder denna kurs en plats där alla kan utforska sin kreativitet.

 

Målarkurs barn/vuxen – kravlöst skapande är en målarkurs online utan tidsbegränsning.

Målarkurs barn/vuxen – kravlöst skapande blir förhoppningsvis starten på ditt konstnärliga skapande.

  • Den passar både för dig som inte målat tidigare men också för dig som redan målar.
  • Den passar alla åldrar.

Materialet som jag jobbar med i kursen – Målarkurs barn/vuxen – kravlöst skapande  är Torrpastell och Fixativ.

Detta är kritor som är mycket enkla att ta med sig och gör därför skapandet enkelt.

Materialet är både drygt och väldigt prisvärt.

Det finns väldigt bra kritor till lågt pris som är utmärkt och därför kan man låta både flera familjemedlemmar eller vänner få sitta med och måla.

Torrpastell går utmärkt att måla på underlaget akrylfärger, och jag kombinerar själv dessa två material i mina egna målningar.

Detta visar jag också i lektion.

Dessa kritor är favoritmaterial hos mina elever på Kulturskolan som jag arbetar på som bildpedagog på deltid.

Resultatet blir alltid bra.

Det är enkelt att blanda färgerna ihop och skapa nyanser själv.

Stor fördel är också att det är enkelt att måla över det man inte är nöjd med eftersom färgerna täcker varandra efter fixering.

Även mörka färger täcks över med ljusa färger lätt.

Genom att jobba med dessa kritor lager på lager skapas ett otroligt härligt djup och du får samma fina djup som i en målning med akrylfärger.

Till skillnad från akryl och akvarell, som blandas på palett eller i burkar med varandra för att får fram olika nyanser innan de målas på papper eller duk, så blandas torrpasteller med varandra direkt på pappret själv.

Soft Pastell – Torrpastell

är ungefär samma sorts krita.

Skillanden är att softpastell är något mjukare vilket ger fördelen att den går in i pappret mycket lätt och är enkel att jobba med och blanda färger och skapa härliga nyanser.

Nackdelen är att de lättare går sönder mot torrpastellen, som även benämns med ordet hardpastell.

Torrpastellkritor – fixativ 

Med dessa mjuka pastellkritor  skapar du vackra konstverk med mjuk lyster. Färgskimmer och skuggning uppnås med lätthet.

Välj färgtoner efter humör och favoritmotiv. Du använder fixativ för att bevara ditt alster och för att radera eller mjuka så använder jag fingrarna att arbeta in färgen i pappret.

Det måste vara ett matt papper eller kartong och speciella papper finns att köpa om du vill lägga lite extra kronor på att få en underbar målning att hänga på väggen.

Jag går igenom material i lektionerna.

En unik möjlighet

Oavsett kurs du väljer bjuder jag på ett unikt erbjudande.

Du har möjlighet att lägga till mellanskillnad i efterhand om du önskar utveckla dig mer och vill ha tillgång till feedback på det du målar.

I Kursen som heter – Lär dig konsten att måla med akrylfärger med tillgång till studiegrupp som ingår just feedback kontinuerligt via livesändning som också kan ses i efterhand.

Väljer du att betala mellanskillnaden så får du tillgång till den kursen också och då även till den slutna gruppen.

Den kursen kostar 1995kr.

 

Här är en film där jag berättar om upplägget i kursen som heter – Lär dig konsten att måla med akrylfärger, den kursen finns i två lite olika varianter. Läs mer under fliken  Kurser

Summering

Inget är rätt eller fel enligt mig och min metod.

  • Den passar både för dig som inte målat tidigare men också för dig som redan målar.
  • Den passar alla åldrar
  • Du kan måla tillsammans  med ditt barn därhemma eller njuta av att få måla ensam i lugn och ro.

Vill du lära dig mer?

I mitt kursutbud finns nu även både:

Lär dig konsten att måla med akrylfärger i två kostnadsmässiga varianter och även en Onlinekurs för barn och ungdomar.

Klicka på länken här så du kan läsa mer om min akrylmålningskurs. Länk till variant 2 här.

Jag ser fram emot att få inspirera dig och hälsar dig välkommen till mina målarkurser online.

Utforska Konstens Värld Online: Fördelarna med Akrylmålningskurser på Nätet

Som konstnär är det en ständig strävan efter att förbättra våra färdigheter och expandera vår kreativa horisont. I dagens digitala era erbjuder onlinekurser i akrylmålning en unik och ovärderlig möjlighet att utforska konstens värld på ett sätt som tidigare inte var möjligt. Här är några skäl till varför just onlinekurser har blivit det självklara valet för konstnärer över hela världen:

1. Tillgänglighet och Flexibilitet: En av de mest tilltalande aspekterna med onlinekurser är deras oslagbara tillgänglighet. Oavsett var du befinner dig geografiskt eller vilken tid på dygnet du föredrar att skapa, kan du delta i dessa kurser. Du kan anpassa din inlärning efter ditt eget schema och i din egen takt, vilket ger dig en nivå av flexibilitet som traditionella klasser ofta inte kan erbjuda.

2. Mångsidiga Läroplaner och Nivåer: Onlinekurser inom akrylmålning erbjuder ett brett spektrum av ämnen och färdighetsnivåer. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna i akrylmålning eller en erfaren konstnär som vill utforska avancerade tekniker och stilistiska tillvägagångssätt, finns det kurser som passar alla. Detta ger dig möjlighet att utforma din egen inlärningsresa och fokusera på de områden som intresserar dig mest.

3. Lärarstöd och Gemenskap: Detta är en välutformad onlinekurs i akrylmålning som ger inte bara videolektioner utan även möjlighet till lärarstöd. Detta kan vara genom direktfeedback på dina konstverk, frågestunder eller interaktiva diskussionsforum där du kan dela erfarenheter med andra deltagare. Detta skapar en virtuell gemenskap av konstnärer som kan inspirera, stödja och utmana varandra genom hela inlärningsprocessen.

4. Tillgång till Resurser och Inspelade Lektioner: En annan fördel med onlinekurser är att du ofta får tillgång till omfattande resurser som kompletterar lektionerna. Det kan vara referensbilder, tekniska guider eller artiklar om konstnärlig teori. Dessutom spelas lektionerna ofta in, vilket gör det möjligt för dig att gå tillbaka och granska innehållet när som helst. Detta är en ovärderlig resurs för att fördjupa din förståelse och repetera tekniker vid behov.

5. Prisvärdhet och Ingen Resa: Traditionella konstkurser kan vara dyra, och ibland kräver de också resor för att delta. Onlinekurser erbjuder ofta en mer prisvärd lösning eftersom det inte finns något behov av att täcka kostnader för lokaler eller fysiskt material. Dessutom eliminerar onlinekurser behovet av resa, vilket sparar tid och pengar samtidigt som de minskar din miljöpåverkan.

I sammanfattning ger onlinekurser i akrylmålning konstnärer en enastående möjlighet att utveckla sina färdigheter och utforska konstens värld på ett sätt som passar deras livsstil och inlärningsstil. Den oslagbara tillgängligheten, mångsidigheten i läroplanerna, möjligheten till lärarstöd och samhörighet med andra konstnärer gör denna kursen till ett ovärderligt verktyg för att ta vårt konstnärskap till nya höjder. Oavsett om du är ny på akrylmålning eller har lång erfarenhet kommer onlinekurser att berika din kreativa resa och föra din konstnärliga vision till liv på ett sätt du aldrig tidigare upplevt.

1. Torrpastell https://artistica.nu/sortiment/pastell/ Dessa rekommenderar jag varmt, många färger och bra kvalitet. https://artistica.nu/sortiment/pastell/softpastell-72-set.html 2. fixeringsspray ( Fixativ)  Rekommenderar märket: https://www.skapamer.se/metalimos-fixativspray Torrpastell från samma företag: https://www.skapamer.se/toisonor-torrpastellkritor