Du visar för närvarande Webbkurs – Lär dig konsten att måla med akrylfärger – utan studiegrupp
Webbkurs - Lär dig konsten att måla med akrylfärger - med studiegrupp

Webbkurs – Lär dig konsten att måla med akrylfärger – utan studiegrupp

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
649:00 kr

NYHET!

Jag har gjort textade video så du som har behov av text kan ta del av denna kurs.

Det hela är upplagt med text plus video där jag målar och det är just dessa som jag satt undertext till. 

Webbkurs – Lär dig konsten att måla med akrylfärger – utan studiegrupp.

Varmt välkommen.

Med Webbkurs – Lär dig konsten att måla med akrylfärger – utan studiegrupp kan du vara helt utan förkunskaper.

Först och främst får du lära dig från grunden att måla med akrylfärger.

Även en annan stor fördel med målarkurs online är :Du väljer både tid och plats.

Målarkursens uppbyggnad

Kursen är uppbyggd på dessa 3 moduler:

  1. Material: Lektion 1-5
  2. 2 Nu är det dags att måla: 6-10
  3. Fördjupning: 11-15
  4. Bonus Lektion 16

Det är en onlinekurs målarkurs byggt på sammanlagt 16 lektioner.

Du får också:

bonusmaterial såsom 2 st videofilmer där jag visar hur jag skapar djup och skuggor i en målning.

Din kurslärare Susanne

Du får kunskap som annars kanske tar många år att införskaffa på egen hand.

Under många år har jag arbetat som  konstnär på heltid.

Endast 13 år började jag att måla med oljefärger på en målarkurs med endast vuxna. Det var startskottet för mig och mitt skapande.

Jag har arbetat som bildpedagog på Örebro Kulturskola i 7 år men numera arbetar jag som konstnär på heltid.

Som ett resultat av många år av eget skapande och som lärare har jag stor erfarenhet av både material, teknik och kunskap att lära ut.

Äntligen kan jag genom att skapa onlinekurs få inspirera dig och många fler samtidigt att måla.

Skillnad på webbkurser med samma titel

En stor fördel med länk till andra varianten Webbkurs – Lär dig konsten att måla med akrylfärger – med studiegrupp:

Du får tillgång till en sluten studiegrupp som innebär;

Att du får feedback på dina målningar under minst 1år men jag ger feedback till de som har varit med sedan starten. Och det kommer jag fortsätta med eftersom det ger en väldigt bra mix av deltagare som varit nybörjare från starten men som idag till och med har utställningar och säljer tavlor nu.

Gruppen som redan nu är igång är mycket aktiv och kreativ. Du kommer säkert att glädjas åt gemenskapen i denna gruppen.

Men, alla tar sin målarkurs lektioner i egen takt och kan bara glädjas åt att få inspiration och tips från de kursdeltagare som startat tidigare.

Väljer du denna form av kursen så hälsar jag dig varmt välkommen till den slutna facebookgruppen med samma namn som på kursen- Länk till facebookgruppen

 

 

En unik möjlighet när du köper en målarkurs online hos mig

“Uppgradera din målarkursupplevelse! Som kursdeltagare i mina online målarkurser har du nu möjligheten att ta ditt skapande till nästa nivå genom att gå med i en exklusiv och kreativ studiegrupp. Gruppen är en plats där mångfald och individualitet uppmuntras, med medlemmar som målar i olika stilar och tekniker, men alla förenade av passionen för konst och lärande som delas i våra kurser.

Genom att betala mellanskillnaden – från priset på kursen du redan köpt till kursen med tillgång till studiegruppen (2.900 kr) – får du tillgång till detta unika community. Det bästa är att det inte finns någon tidsgräns för när du kan uppgradera.

Som medlem i studiegruppen får du inte bara chansen att interagera och inspireras av andra konstnärer, utan du får också veckovis feedback direkt från mig genom livesändningar. Dessa sessioner är interaktiva, du kan delta i realtid, ställa frågor, och diskutera verk som ligger upplagda för veckan. Eller så kan du se sessionerna i efterhand, på ett sätt som passar din tidsplan.

Deltagandet i gruppen är flexibelt – du bestämmer själv hur aktiv du vill vara. Inga krav, bara ett utrymme för lärande, delning och tillväxt där vi alla stärker och inspirerar varandra. Välkommen till en värld där konst och gemenskap möts!”

 
 
 

Utforska Konstens Värld Online: Fördelarna med Akrylmålningskurser på Nätet

Som konstnär är det en ständig strävan efter att förbättra våra färdigheter och expandera vår kreativa horisont. I dagens digitala era erbjuder onlinekurser i akrylmålning en unik och ovärderlig möjlighet att utforska konstens värld på ett sätt som tidigare inte var möjligt. Här är några skäl till varför just onlinekurser har blivit det självklara valet för konstnärer över hela världen:

1. Tillgänglighet och Flexibilitet: En av de mest tilltalande aspekterna med onlinekurser är deras oslagbara tillgänglighet. Oavsett var du befinner dig geografiskt eller vilken tid på dygnet du föredrar att skapa, kan du delta i dessa kurser. Du kan anpassa din inlärning efter ditt eget schema och i din egen takt, vilket ger dig en nivå av flexibilitet som traditionella klasser ofta inte kan erbjuda.

2. Mångsidiga Läroplaner och Nivåer: Onlinekurser inom akrylmålning erbjuder ett brett spektrum av ämnen och färdighetsnivåer. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna i akrylmålning eller en erfaren konstnär som vill utforska avancerade tekniker och stilistiska tillvägagångssätt, finns det kurser som passar alla. Detta ger dig möjlighet att utforma din egen inlärningsresa och fokusera på de områden som intresserar dig mest.

3. Lärarstöd och Gemenskap: En välutformad onlinekurs i akrylmålning ger inte bara videolektioner utan även möjlighet till lärarstöd. Detta kan vara genom direktfeedback på dina konstverk, frågestunder eller interaktiva diskussionsforum där du kan dela erfarenheter med andra deltagare. Detta skapar en virtuell gemenskap av konstnärer som kan inspirera, stödja och utmana varandra genom hela inlärningsprocessen.

4. Tillgång till Resurser och Inspelade Lektioner: En annan fördel med onlinekurser är att du ofta får tillgång till omfattande resurser som kompletterar lektionerna. Det kan vara referensbilder, tekniska guider eller artiklar om konstnärlig teori. Dessutom spelas lektionerna ofta in, vilket gör det möjligt för dig att gå tillbaka och granska innehållet när som helst. Detta är en ovärderlig resurs för att fördjupa din förståelse och repetera tekniker vid behov.

5. Prisvärdhet och Ingen Resa: Traditionella konstkurser kan vara dyra, och ibland kräver de också resor för att delta. Onlinekurser erbjuder ofta en mer prisvärd lösning eftersom det inte finns något behov av att täcka kostnader för lokaler eller fysiskt material. Dessutom eliminerar onlinekurser behovet av resa, vilket sparar tid och pengar samtidigt som de minskar din miljöpåverkan.

I sammanfattning ger onlinekurser i akrylmålning konstnärer en enastående möjlighet att utveckla sina färdigheter och utforska konstens värld på ett sätt som passar deras livsstil och inlärningsstil. Den oslagbara tillgängligheten, mångsidigheten i läroplanerna, möjligheten till lärarstöd och samhörighet med andra konstnärer gör dessa kurser till ett ovärderligt verktyg för att ta vårt konstnärskap till nya höjder. Oavsett om du är ny på akrylmålning eller har lång erfarenhet kommer onlinekurser att berika din kreativa resa och föra din konstnärliga vision till liv på ett sätt du aldrig tidigare upplevt.

Kurs innehåll